Menu

Druif-in

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wil jij origineel zijn en de Wow-factor creëren bij jouw gasten? Zet dan de Druif-in mobiele wijnbar uit Gouda in als gave eyecatcher op jouw huwelijk, festival, (bedrijfs)feest, opening of iets anders waar jij graag anders wilt zijn dan de rest en waar behoefte is aan een goed glas wijn! Je creëert een unieke sfeer, zorgt voor mooie fotomomentjes en dat alles onder het genot van een heerlijk glas wijn. De mobiele wijnbar is één, maar de aankleding in en om de wijnbar maken het geheel af! Vanuit deze wijnbar serveren Jeroen & Mirjam diverse soorten witte, rode en op verzoek mousserende wijnen passend bij jouw wensen en gelegenheid. Optioneel kunnen jouw gasten ook genieten van bv. een variatie aan charcuterie en Spaanse hammen! Klik hier voor de standaard arrangementen en eventuele andere mogelijkheden. Mocht je toch nog andere wensen hebben, dan denken de C.O.G. (Chiefs of Grapes) Jeroen & Mirjam uit Gouda natuurlijk graag in kansen. De Druif-in wijnbar biedt voldoende mogelijkheden om jouw gelegenheid op maat in te richten. We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen, zodat we jouw wensen samen kunnen bespreken

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  100 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 15
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Gouda + 50 km
 • KvK nummer:
  71050035

Onze crew

Jeroen & Mirjam zijn man en vrouw die beide van hun passie een uit de hand gelopen hobby hebben gemaakt ;-). Zowel Jeroen als Mirjam hebben een wijnopleiding van de WSET doorlopen en hebben daardoor een zeer goede kennis van wijnen. Voor grotere opdrachten gaat er eventueel een extra collega mee die ook een opleiding in wijnen heeft.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Video's

Druif-in wijnproeverij

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Druif-in
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck