Menu

Brothers in Beer speciaalbier bar

Brothers in Beer speciaalbier bar

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Ben je bezig met het organiseren van een mooi event? Hoe gaaf zou het zijn om een speciaalbier bar toe te voegen. Wij komen naar het event met 4 heerlijke bieren op de tap. De bezoekers komen bij ons aan de bar met hun voorkeuren en wij schenken een heerlijk biertje voor ze in. Natuurlijk zullen wij altijd wat leuks vertellen bij elk bier.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Alles is wat ons betreft mogelijk.

www.brothersin.beer
[telefoonnummer]

Gerechten

Wij hebbben vier heerlijke bieren op de tap. Daarnaast beschikken wij over een assortiment soda's voor de mensen die geen alcohol mogen of willen drinken. Als er behoefte is aan een een snack brengen wij een Pringles piramide en een lekker notenmelange mee.

Chef's specials

Wij zijn gespecialiseerd in proeverijen. Omdat wij vele brouwerijen in het land persoonlijk kennen kunnen wij de leukste verhalen vertellen over de bieren en brouwerijen.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  999 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 15
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  69135363

Onze crew

Bart Visser:
Jarenlang in de top van de horecabranche sommelier geweest, waar ik altijd op zoek ging naar nieuwe smaken. In wijn, maar later steeds meer in bier. Op dit moment actief als docent op de hotelschool waar ik les geef over deze dranken. Van je hobby je werk maken! Aangestoken door het drinken met vrienden, merkte ik dat er in Nederland fantastisch bier wordt gemaakt. En wat een smaken zijn daar te ontdekken! Smaken die ik graag wil delen tijdens de proeverijen.

Roelof Veenvliet:
Vlak voordat het speciaalbier in Nederland een vlucht nam organiseerde ik samen met een aantal vrienden proefavonden met voornamelijk belgische bieren. Ongeveer 10 jaar geleden schoten de nederlandse brouwerijen als paddenstoelen uit de grond. Vanaf dit moment ben ik “verslaafd” aan het ontdekken van nieuwe bieren en smaken. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de NEIPA’s met tropische aroma’s.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Video's

Trailer voor onze online proeverijen

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Brothers in Beer speciaalbier bar
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck