Menu

Uit de Pan!

Uit de Pan!

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Uit de Pan! bestaat uit Lize en Mo, twee dikke vriendinnen die erg van eten houden en al jaren graag samen koken. Vanaf 2014 doen we dit vanuit een foodtruck in de vorm van een gezellige Pan die nergens misstaat. Met de Pan staan we op (food) festivals maar komen net zo makkelijk en graag op je bruiloft, bedrijfsfeest of ander besloten evenement met bijvoorbeeld onze soepen, salades, broodjes, dips en visjes. De Pan is klein en fijn en past daardoor makkelijk binnen en buiten.

Gerechten

Uit de Pan! levert : soepen, salades, visspiezen, broodjes pulled pork- pulled chicken-of ouderwetse bal.
Ook dips, tapas en andere kleine hapjes behoren tot de mogelijkheden.
De soepen zijn vaak in de basis vegetarisch/veganistisch met vlees, kip of vis on the side.
Al ons eten wordt zelf gemaakt, wij gebruiken uitsluitend scharrelvlees- en kip van onze lokale slager en werken zo duurzaam mogelijk. No waste!

Chef's specials

Alles is lekker wat uit de Pan komt maar wat in ieder geval nooit ontbreekt is is een van onze heerlijke soepen, daar komen mensen voor terug. Altijd zelf gemaakt, van de beste ingredienten. Vis-vlees of vega soepen, Hollands, mediterraan, Aziatisch, midden-oosters; we hebben het allemaal

Daarnaast is Uit de Pan! zelf bijzonder verguld met hun versie van het broodje pulled pork; mals varkensvlees dat urenlang gestoofd is in een heerlijke marinade en zelfgemaakte bbq -saus. Geserveerd met een homemade coleslaw, echt zo lekker...

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  150 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Leiden + 100 km
 • KvK nummer:
  59849460

Onze crew

Uit de Pan! zijn:

Anne-Lize en Monique, twee Leidse dames die van koken en aanpakken houden. We maken alles zelf en staan ook altijd zelf in de Pan.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Uit de Pan!
Op basis van 0 beoordelingen

1

Deel deze foodtruck