Menu

Loof Foodtrucks

Loof Foodtrucks

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Loof Foodtrucks is een uniek cateringsconcept. Vanuit onze blikvangers, een Peugeot J7 uit 1985 en Piaggo Ape uit 1970, bereiden en serveren wij met liefde en passie de lekkerste koffie en allerlei vega(n) lekkernijen op evenementen, beurzen, bruiloften, borrels en feestjes, zowel zakelijk als in privésfeer.

Al onze producten zijn met zorg geselecteerd vanwege hun eerlijke afkomst. Van vegan pizza´s tot (h)eerlijk belegde broodjes, wij hebben geen vast menu. Heeft u specifieke wensen? Graag passen wij ons vega(n) menu aan naar jouw wensen. Tevens wordt alles geserveerd op biologisch afbreekbare disposables.

Wil je liever alleen de bus huren? Dat is eventueel ook mogelijk, neem contact met ons op.



Gerechten

Vanuit de Piaggo Ape serveren wij verse pizza´s. De pizza´s worden ter plekke bereidt en gebakken in een houtgestookte oven.

Vanuit de Peugeot J7 serveren wij onder andere de lekkerste koffie gemaakt door onze barristos, heerlijke broodjes, tapas planken, borrelhapjes, soepen en salades. Wij passen het assortiment van deze foodtruck graag aan aan uw wensen! U vraagt, wij draaien.

Chef's specials

Bij Loof Foodtrucks zijn de pizza's het allerlekkerst. De pizza´s worden gemaakt van vers deeg, de lekkerste tomatensaus en worden bereid in een houtgestookte oven.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    50 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 10
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    76394905

Onze crew

Wij zijn een familie (vader, moeder en drie volwassen dochters) met een gedeelde passie voor lekker eten.

Nadat we een tijdje de catering hebben verzorgt voor een commercieel bedrijf, hebben we besloten om twee foodtrucks aan te schaffen. Loof foodtrucks maakt ons ontzettend enthousiast. Wij willen u laten genieten van pure, eerlijke en vega(n) lekkernijen.

Graag delen wij onze passie!

Certificaten

  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Loof Foodtrucks
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck