Menu

Rodenburgers Italiaanse catering

Rodenburgers Italiaanse catering

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wij, broers Karsten en Kelvin, zijn Rodenburgers Pizza&Pasta en zijn in april 2021 gestart. Wij staan met onze Italiaanse Piaggio Ape 500 foodtruck op verschillende plaatsen in het land, daarnaast komen we graag bij u op locatie. Karsten is een ervaren chef-kok, en staat al velen jaren in verschillende restaurants en keukens. Kelvin regelt vooral de administratie, maar is ook vaak achter de Piaggio te vinden. Beide hebben wij de professionele opleiding tot Pizzaiolo (pizzabakker) gevolgd aan de Pizza Academy. Hier hebben wij geleerd zelf pizza deeg te maken op traditioneel Italiaanse wijze, met Italiaanse producten. Onze pizza’s vallen onder het soort “Pizza Romana”, dit houdt in dat de pizza’s worden bereid op een temperatuur tussen 300 en 350 °C. Verder gebruiken wij uitsluitend verse en zelfgemaakte producten op onze pizza’s. De typisch Italiaanse Piaggio Ape 500 is voorzien van vuur gestookte steenovens, waarin met veel passie de traditionele Pizza’s worden gebakken.

Gerechten

Bent u op zoek naar een pizza catering voor een bruiloft, bedrijfsfeest of een feest aan huis? Met de mooie Pizza&Pasta foodtruck van de Rodenburgers bieden we een unieke Italiaanse beleving, thuis, in de wijk of op locatie. Wij, de broers Rodenburg serveren heerlijke Italiaanse lekkernijen vanuit onze Piaggio. Kwaliteit en passie komen hier samen. Wij zorgen dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

  • Bekijk hier ons menu:

Chef's specials

Ons deeg is in samenwerking met de Pizza Academy ontwikkeld en wordt gemaakt van een combinatie van een traditionele biga en volkoren meel typo 2. Dit meel is van hoogstaande kwaliteit en proef je terug in de extra rijke smaak. Door rijpingsproces van minimaal 16 uur waardoor het deeg licht verteerbaar wordt en de pizza niet zwaar op de maag valt. De krokante bodem van de Rodenburgers is dan ook uniek van smaak.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    300 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 20
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    75211963

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Rodenburgers Italiaanse catering
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck