Menu

Pasta... & More

Pasta... & More

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Onze foodtruck brengt de authentieke Italiaanse keuken naar u toe. Met onze originele Italiaanse pastamachine maken we verse pasta ter plekke in onze prachtige foodtruck, die een echte blikvanger is.

Ons menu biedt drie soorten pasta: een met zalm, een met gegrilde kip en een vegetarische optie met mozzarella. Maar onze culinaire reis stopt daar niet. Het menu kan worden uitgebreid met heerlijke groene salades, romige tomatensoep en antipasta schotels.

En wat is een Italiaanse maaltijd zonder een zoete afsluiter? We maken zelf heerlijke Italiaanse ijsjes om uw maaltijd compleet te maken. Daarnaast kunnen we ook drankjes verzorgen, inclusief het tappen van biertjes. Voor de koffieliefhebbers kunnen we een heerlijke Italiaanse koffie maken.

Standaard brengen wij 2 statafels mee, maar dit is uit te breiden met meer statafels, maar ook lage tafels met stoelen en parasols. Zo creëren we een gezellige en comfortabele eetruimte voor uw gasten.

Bovendien draaien we met onze professionele boxen ook heerlijke Italiaanse muziek. Dit zorgt voor een levendige en vrolijke sfeer die uw gasten zeker zullen waarderen.

Kortom, onze foodtruck biedt een complete, authentieke Italiaanse eetervaring, aangepast aan uw wensen en behoeften. Buon appe

Gerechten

Onze foodtruck is perfect om in te zetten als hoofdonderdeel van bv een gezellige receptie. Wij kunnen vanuit onze Foodtruck drankjes serveren en biertjes tappen, maar ook lekkere hapjes maken om mee rond te gaan. Ook hebben wij een professionele geluidsinstallatie waar we gezellige muziek mee kunnen draaien. Maar we hebben ook een frituur een lavasteengrill om lekker vlees op te grillen, we hebben 2 grote kippengrillen op houtskool (een echte eyecatcher) ook hebben we slush puppy, milkshake, Italiaans roomijs, soep, diverse broodjes, biefstuk, saté, loaded fries en nog veel meer.
www.edwinsmulderscatering.nl

Chef's specials

Bij Pasta, & More draait alles om authenticiteit en vakmanschap. Onze specialiteit is niet zomaar een gerecht, maar een ervaring die begint met het maken van ons eigen pastadeeg, direct op locatie in onze foodtruck.

Het is een fascinerend proces om te zien hoe eenvoudige ingrediënten - bloem, eieren, een beetje zout - getransformeerd worden tot iets bijzonders. Met behulp van onze originele Italiaanse pastamachine, maken we Maccheroni pasta, een klassieker uit de Italiaanse keuken.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 10
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    91228174

Onze crew

In onze truck staat als crew: Edwin Smulders & Coby Doornewaard beide eigenaar van Pasta... & More
www.edwinsmulderscatering.nl

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Video's

DE FOODTRUCK MET OPTIES

Beoordelingen

9 beoordelingen

  • "Voor herhaling vatbaar!"

    10,0

    “Voor onze nieuwjaarsreceptie foodtruck Smulders in gehuurd. Was top alles goed geregeld en lunch (hamburgers en/of saté) is echt een aanrader. Voor een volgend evenement zou ik ze zeker weer inhuren.”
    Alcom Electronics B.V.
    Senior Purchasing Manager

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-02-2024 |

  • "Een echte aanrader!"

    10,0

    “Bij de doop van één van onze schepen heeft het Team van Edwin Smulders Catering, Verhuur en Foodtruck onze gasten voorzien van heerlijk eten vanuit de Foodtruck. Goede communicatie vooraf, netjes op tijd, verzorgde uitstraling & lekker eten; aanrader!”
    Robin Overgaauw Coo | Bosman Shipping Group

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-02-2024 |

  • "Gemeente Zwijndrecht"

    10,0

    “Wij zijn al jaren vaste klant bij Edwin en Coby. Elk jaar staan ze weer voor ons klaar tijdens ons jaarlijkse zomerfeest en nieuwjaarsontbijt. Elke keer weer maken ze er een feestje van met heerlijk eten. We hopen nog jaren te kunnen genieten van de goede service en het lekkere eten.”

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-02-2024 |

  • "Aanrader! "

    10,0

    De foodtruck was geweldig! Het eten was echt heerlijk en je kon proeven dat het met verse ingrediënten was bereid. De mensen achter de foodtruck waren super vriendelijk en de sfeer was heel gezellig. Echt een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-02-2024 |

  • "Zeer goede ervaring"

    10,0

    Fijn, compleet pakket. Professionele en gezellige service en uitmuntende gerechten. Aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-02-2024 |

  • "Feestje"

    10,0

    Wat een goede services, alles zag er keurig uit en heerlijk gegeten.
    Voor herhaling vatbaar.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-02-2024 |

  • "Topfan!"

    10,0

    Ik ben echt fan van deze mooie foodtruck. Het is een aanwinst wanneer je iets te vieren hebt.
    Sowieso heeft de foodtruck een hele mooie uitstraling maar wat zeker niet onbelangrijk is, is het heerlijke en leuk gepresenteerde eten.
    Het gevarieerde aanbod in eten en drinken zorgt ervoor dat de foodtruck bij elke gelegenheid een mooie aanvulling is.


    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-02-2024 |

  • "Geweldig "

    10,0

    Deze foodtruck ingehuurd voor een privé feest.
    Heerlijk eten, vers en ruime porties.
    Gezellige bediening, leuke muziek.
    Heeft van ons feest een super feest gemaakt!
    Een dikke aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-02-2024 |

  • "Fijne all-inclusive oplossing"

    10,0

    Wij hebben deze Foodtruck geboekt voor ons jaarlijkse personeelsfeest (110 personen). De ervaring was erg positief en het eten was verrukkelijk, we hadden onder andere kip van het spit en softijs.

    De Foodtruck was voorzien van een terras met gezellige lampjes en de dame en heer die in de truck aan het werk waren kwamen vriendelijk en professioneel over.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-12-2023 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Pasta... & More
10,0
Op basis van 9 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck