Menu

De Crêpe Estafette

De Crêpe Estafette

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Crêpes met de Franse slag,

Zwierig, luchtig, en met enige nonchalance…zo draai je een crêpe. Geen afgemeten precisie maar op gevoel. Voeg daarbij de juiste presentatie en smaakbeleving. Dat is “de Franse slag” die je proeft in de crêpes die we serveren. Iedere crêpe wordt "live"' voor u gebakken en het is een feestje om te zien hoe behendig wij dat doen.Tevens bakken wij met 6 pannen waardoor we snel kunnen uitgeven.
We serveren zowel zoete als hartige crêpes en zijn gespecialiseerd in vegetarische smaakcombinaties.
Een smaakbeleving die een stukje nostalgie oproept van een zomer in Frankrijk. Dit gevoel wordt compleet doordat wij de crêpes serveren vanuit onze authentieke Foodtruck Renault Estafette uit 1976.
Beleef ook de nostalgie van de jaren 70 in Franse stijl en vraag naar wat mogelijk is door contact op te nemen.

Ik beantwoord uw aanvraag graag persoonlijk,

Met vriendelijke groet, salut

Pascale Marie Renoux

Gerechten

Wij bakken authentieke Franse crêpes in zowel zoete als hartige smaken. De crêpes hebben een doorsnee van wel 40cm! We passen onze smaken graag aan de hand van het thema of op verzoek van de klant. Zo kunnen wij indien gewenst ook galettes van boekweitmeel bakken.
Onze crêpe-pannen zijn tevens geschikt om eventueel wraps of flatbread op te bakken; het is aan u!
Ook koffie/thee/chocomelk en andere drankjes kunnen wij vanuit onze foodtruck serveren.

Chef's specials

Onze Renault-Estafette neemt je graag mee voor een “proefrit” van klassieke crêpes, zoals de crêpe au sucre en Nutella, via gewaagdere combinaties zoals de crêpe Mojito, met suiker, limoen en verse munt, naar tal van onbekende bestemmingen. Heb je de combinatie van stoofpeer en karamel al eens geproefd? We zijn steeds weer op weg om nieuwe smaken te ontdekken. Kwaliteit en creativiteit staan daarbij altijd voorop. Een mix van hartig en zoet met daarbij vooral ook aandacht voor vega smaakcombinaties.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  120 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Zoetermeer + 100 km
 • KvK nummer:
  71479880

Onze crew

Mijn naam is Pascale Marie Renoux. Zowel mijn naam als het busje waaruit ik de crêpes serveer (de Renault-estafette uit 1976) verraden dat ik iets met Frankrijk heb. De Crêpe-estafette is mijn concept en ik rijd onze oldtimer persoonlijk naar de betreffende locatie. Ik ben dus altijd zelf aanwezig om de crêpes te bereiden, te draaien en te serveren. Wanneer de capaciteit moet worden opgevoerd, heb ik af en toe een collega bij me die is gepromoveerd van "proefdraaier" tot ''crêpe-draaier". Het gaat er gepassioneerd aan toe in ons busje want de temperaturen van de pannen lopen op tot wel 260 graden! Dus alleen wanneer je bij hitte, en onder druk nog met passie en plezier de juiste crêpe kunt draaien, kun je bij de crew horen.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

10 beoordelingen

 • "Heerlijke crêpes vanuit de leukste foodtruck!"

  10,0

  Voor een klant heb ik recentelijk De Crêpe Estafette mogen inhuren. Allereerst ontzettend lekkere, authentieke en smakelijk belegde crêpes. Ze werden enorm goed ontvangen door de klant en het bleek een groot succes te zijn.

  De vintage foodtruck is enorm charmant en gaf een extra dimensie aan de kerstmarktsetting van het feest!

  Niet te vergeten hele goede en vriendelijke service, vanaf de aanvraag tot en met het event zelf.

  Absoluut een aanrader!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  02-01-2023 |

 • "Zakelijke bijeenkomst"

  10,0

  Op het laatste moment hebben wij Pascale benaderd voor het cateren van onze bedrijfsborrel. Door haar snelle schakelen en haar meedenken konden we op zeer korte termijn een mooie borrel neerzetten. De crepes waren heerlijk en vielen enorm in de smaak bij al onze medewerkers. Een origineel concept en zeer goede service! Zeker een aanrader!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  02-01-2023 |

 • "Quelle belle énergie!"

  10,0

  Pascale en haar team hebben bij het 60-jarig jubileumfeest van ZKV De Meervogels voor heerlijke crêpes gezorgd.
  Het contact was heel prettig en ik voelde mij als klant gehoord. Zij heeft er mede door haar fijne manier van werken voor gezorgd dat het een heel geslaagd feest is geworden.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  26-07-2022 |

 • "14 november "

  10,0

  Ondanks de pech onderweg hebben jullie je snel hersteld en heerlijke crepes gemaakt voor de gasten van onze huwelijksverjaardag. We vonden het echt een toevoeging aan het winterse tuinfeest met de oldtimer, keuze van beleg voor de crepes en het contact met jullie. Hopelijk is de bus snel gemaakt!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  17-11-2021 |

 • "Bruiloft"

  10,0

  We hebben bij de ontvangst van onze bruiloft ontzettend genoten van de crêpes van Pascale en haar team. Heerlijke smaken, goede service en prettig contact! Hopelijk nog een keer bij ons eerst volgende tuinfeest.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  10-06-2021 |

 • "Mooi feest gehad mede dankzij de crêpe estafette!"

  10,0

  Had voor mijn afscheid op mijn werk deze crêpe foodtruck gehuurd. De communicatie met Pascale liep voortvarend en zeer positief . De crêpes waren heerlijk, en alles conform de afspraak! Zeker een aanrader!!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  05-05-2021 |

 • "Dag van de leraar"

  10,0

  Pascale heeft met haar enthousiaste collega de dag van de leraar verzorgt bij ons op de basisschool. Dit was een cadeau van de oudervereniging. Er was volop keus voor de leerkrachten en iedereen was zeer tevreden en ze stonden weer met een gevulde maag voor de klas. Het was top! Hartstikke bedankt en wie weet tot ziens, want een aanrader is het zeker!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  09-10-2019 |

 • "Burendag 2019"

  10,0

  De Burendag op 28 september in de Meidoornstraat te Den Haag was een enorm succes mede door de inzet van de crêpe estafette. De Renault foodtruck lag pontificaal voor de ingang voor de kerk en fungeerde als een magneet op de buren. De kwaliteit van de crêpes waren uitstekend. De omstanders konden kiezen uit zoete en hartige crêpes die onder de ogen van de aanwezigen werden verorberd. Het smaakte naar meer dus burendag 2020 wordt geprolongeerd en natuurlijkt geboekt met de aanwezigheid van Pascal,de charmante eigenaresse, de autenthieke oldtimerfoodtruck en natuurlijk de hemelse kwaliteit van de crêpes. Merci en van harte aan bevolen.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  30-09-2019 |

 • "Zomerfestival!"

  10,0

  Dit jaar heeft mijn school een foodtruck uitgenodigd voor op ons zomerfestival. De crêpe-estafette was daar één van. Een super leuk busje met vriendelijk personeel. Erg lekkere smaken; zoals nutella + aardbei, stroopwafel + karamel, pesto + kaas + tomaat. Ook kon je je eigen crêpe samenstellen; oreo + witte chocolade saus + aardbei! Heel lekker!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  20-09-2019 |

 • "Familie feest!"

  10,0

  We wilden alles een beetje in de Franse stijl houden, dus de Crêpe-estafette was een goede aanvulling! Het busje en het personeel kregen veel complimentjes van onze gasten. Heel erg leuk om te zien hoe behendig ze die crêpes draaien! De crêpes zijn groot maar dun, zoals een goede crêpe hoort te zijn. Leuk dat ze ook hartige smaken serveren, al bleven de zoete favoriet. Wat ons betreft echt een aanrader voor op wat voor feest dan ook!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  20-09-2019 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De Crêpe Estafette
10,0
Op basis van 10 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck