Menu

Crêpes des Coureurs >Pannenkoeken<

Crêpes des Coureurs >Pannenkoeken<

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Hoi en wat leuk dat je dit leest, Crêpes des Coureurs is een uniek pannenkoekenhuisje met een uniek product, dit omdat de wagen helemaal zelf ontworpen en gemaakt is. En onze pannenkoeken worden gebakken volgends special recept van De Bisschopsmolen uit Maastricht, bestaande uit tritorduem (tritor... wat! meer weten, lees verder bij gerechten)

Omdat alles uniek is en wij daar trots op zijn bakken we met een glimlach en vertellen we met passie.

Crêpes des Coureurs is onderdeel van een rijdend wielerdorp met onder andere een bar De Waterdrager en een barista bar, hiermee verzorg ik de sfeervolle catering bij bedrijven en andere evenementen. Doordat de reactie's op de pannenkoeken zo goed zijn wil ik ze via deze via ook buiten de wielersport onder de aandacht brengen.

Gerechten

Zoals gezegd, wij bakken onze pannenkoeken volgends een speciaal recept van De Bisschopsmolen. Voor dit recept gebruiken we tritordeum bloem, dit is een niet gemodificeerd graansoort dat een positieve werking heeft op je suikerspiegel, bovendien is het ook nog eens een duurzaam graansoort wat in Nederland verbouwd wordt. De pannenkoeken hebben een zachte smaak en zijn erg voedzaam.

Als topping zijn er stroop, poedersuiker, agave siroop, honing, kaneel suiker en kaas (de laatste is groepsgrote afhankelijk)

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 4,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  69652511

Onze crew

Mijn naam is Rick Flens, met een achtergrond uit de wielersport weet ik hoe belangrijk voeding is, neem daarbij een creatief brein en ik bouw mijn eigen rijdende wielerdorp. Hiermee rij ik door heel Nederland en ontmoet ik de leukste mensen. neem gerust een kijkje op Instagram bij @crepes_des _coureurs of @dewatedrager.cc

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Crêpes des Coureurs >Pannenkoeken<
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck