Menu

Spelty

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

SPELT PANNENKOEKEN

Wat zeg je…pannenkoek

Ja, dat zeg ik pannenkoek, maar dan wel een Healthy Spelty PUUR Pannenkoek gemaakt van biologisch speltmeel en andere pure oergranen.

Op food- en dancefestivals is allang geen plaats meer voor kramen met goedkope hot-dogs, slappe frieten en smaakloze diepvriesburgers.

Daarvoor zijn Foodtrucks in de plaats gekomen die kiezen voor duurzaam eten met als doel mensen kennis te laten maken met eerlijke en ambachtelijke producten.

Onze Spelty Foodtruck past daar prima tussen met haar gezonde variant op de traditionele Hollandse pannenkoek, spelt zit namelijk boordevol goede bouwstoffen.

Ook qua beleg kiest Spelty voor de gezondere variant zoals een pannenkoek met verse Hollandse aardbeien, fairglobe bananen, rietsuiker stroop, fairtrade chocolade maar ook hartig belegde pannenkoeken staan op het menu zoals een pannenkoek met rucola, geitenkaas, walnoten en honing.


Spelty PANNENKOEK: VAN ZOETE KLASSIEKER NAAR VEGAN FOODPORN

Een pure, healthy, FODMAP-proof, biologische speltpannenkoek gebakken uit ambachtelijk vegan-oermeel speciaal voor echte foodies. Allemaal hippe woorden om de Spelty Pannenkoek te beschrijven, maar dat kan ook simpeler.

De Spelty Pannenkoek ziet eruit om op te vreten, en is dat ook gewoon. Voor iedereen.

Bewust smullen
Waar komt mijn eten vandaan, wat zit erin en wat was ervoor nodig om het hier in Nederland op mijn bord te krijgen? We worden ons steeds bewuster van eten. Het aantal veganisten in Nederland groeit relatief harder dan het aantal vegetariërs. Daarnaast heeft zo’n 15 procent van de Nederlanders een prikkelbare darm. Mensen met PDS (Prikkelbare Darm Syndroom, dus) zijn intolerant voor verschillende populaire ingrediënten – ook in veganrecepten – zoals tarwe. Als je vegan of FODMAP-proof eet, kunnen simpele gerechten zoals pannenkoeken ineens heel ingewikkeld worden. Kijk, en dat bracht ons op een idee.

De Spelty Pannenkoek. Boordevol gezonde bouwstoffen, hartstikke vegan én helemaal

Gerechten

Spelt boekweit haver pannenkoeken. ( Ook vegan opties)

Chef's specials

Geitenkaas Rucola Walnoten Honing
Banaan Cocos Chocolade
Spelt Granola Honing en Griekse Yoghurt

Vegan Specials:

Plant-based Brie (from Cashew Nuts / product shortage) - Rocket Salad - Fig Jam - Seeds - Nuts
Organic Spinach - Plant-based Feta Cheese - Roasted Blanch Almonds

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  240 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  34218129

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Spelty
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck