Menu

CanadianStreetFood

CanadianStreetFood

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Ontdek de verschillende smaken van de Canadese cultuur en boek CanadianStreetFood
Wij zijn een familiebedrijf met wortels in Nederland en Canada.
Alle betrokkenen zijn op ontdekkingsreis geweest in Canada en daar de fijne kneepjes geleerd en vooral veel snacks geproefd. CanadianStreetFood, (handelsnaam van Pierik CanNed BV) is op dit moment de enige leverancier van deze typische Canadese snacks.

Gerechten

POUTINE
Poutine is een gerecht bestaande uit friet bedekt met speciale verse kaas. Over dit samengesteld product wordt een speciale Poutine Saus gegoten.

STAART
Een staart is in Canada beter bekend als ‘Beverstaart’ of “Olifanten 0or” en dankt zijn naam aan de vorm. Een Staart is een volkoren deegproduct, gepresenteerd in een dunne platte schijf die iets weg heeft van een staart van een Bever, of een oor van een Olifant. Standaard met Kaneel en Suiker, maar ook heerlijk met Appelcompote of met Canadese Maple siroop.

NEWFOUNDLAND TOUTONS
Een touton is een Canadese snack gemaakt van gefrituurd brooddeeg, vulling van Jam en topping van Maple boter en voor de liefhebbers wat melasse,

Chef's specials

Alle snacks die wij leveren worden gebakken in frituurolie. De Staarten en de Toutons zijn gemaakt van speciaal samengesteld deeg. De basis voor de Poutine is friet aangevuld met een speciale kaas en voorzien van rechtstreeks vanuit Canada aangeleverde saus.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  50 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,66
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  75368269

Certificaten

 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
CanadianStreetFood
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck