Menu

Het Rijdend Avontuur

Het Rijdend Avontuur

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Welkom bij Het Rijdend Avontuur of anders gezegd; HRA.
HRA is een beleving met zeer veel mogelijkheden. Onze kracht zit hem in het neerzetten van een sfeervolle area met de oude Amerikaanse Crown Coach uit 1969 als middelpunt. Daarnaast is er de keuze uit 2 verschillende lounges. De retro lounge of de Orient lounge. Deze laatste is zeer geschikt voor bruiloften en privé feesten. Ook kun je kiezen uit een of twee luifels die samen met de bus tot 160 vierkante mtr kan overdekken.
Wij zorgen voor de gehele aankleding en de sfeer en werken daarnaast graag samen met verschillende koks of foodtruck eigenaren zoals b.v. Cooke'D of Passione Culinaria en vele anderen.
Maar zeker ook met al deze gepassioneerde collega's die op [link] staan ;) In de bus is een kleine keuken, maar ook een espressomachine en een 3deurs Gamko koeling. En... er kunnen 15 gasten heerlijk ontspannen en genieten in de bus. Op het terras is minimaal plek voor 35 gasten, maar met mooi weer wel 60.
The bus is the limit !

Gerechten

Wij zijn meer een beleving dan een foodtruck.
Vanuit de bus of vanonder de stretchtenten kunnen we vanalles creëren. We werken graag samen met verschillende cateraars.

Chef's specials

Wij bieden je een bijzondere plek aan op locatie waar je gezellig kunt relaxen en kunt genieten met je collega's, familie of vrienden. In de bus of op het terras onder de luifel.
Je mag je lekkere broodje dat je wellicht bij de buurman hebt gekocht gewoon bij ons op het terras opeten. Samen iets moois neer zetten en samen genieten. Een originele mobiele plek om elkaar te ontmoeten.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  75 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 8
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  58677720

Onze crew

Onze crew is heel divers...
We beginnen met de chauffeur die de bus op zijn plek zet, maar daarna de boel ook op bouwt en aanstuurt. Daarna springt hij achter de bar wanneer nodig. De crew is enthousiast en lekker theatraal wanneer gewenst. We maken er graag een feestje van, maar alles in overleg natuurlijk :)
Maar zoals wij al aangaven is Het Rijdend Avontuur meer een beleving, dan een foodtruck. Een plek om te onthaasten en om gezellig samen te zijn, te drinken en het leven te vieren!

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Het Rijdend Avontuur
Op basis van 0 beoordelingen

1

Deel deze foodtruck