Menu

Villa Festa

Villa Festa

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

De vrolijke blauwe en roze kleuren van onze Villa Festa suikerspin & popcorn (&slush) verkoopwagen zijn een echte eye-catcher op elk event.

Naast de verkoop van het bovenstaande lekkers bieden wij ook kidscorners en entertainment aan. De kidscorner bestaat uit onze Villa Festa tent met het aanbod van schmink, glitter / glittertattoo, de (verkleed) photobooth, mascotte entertainment, silent disco en/of een (kids) dj. Ook bij events waar alleen volwassen publiek verwacht wordt, is Villa Festa in trek. Zo bieden wij de populaire cocktail slush plus aan en zijn de enorme suikerspinnen en verse popcorn in trek bij jong en oud. Vanaf 2024 zullen wij ook Dragonbreath aanbieden. Dit zijn maisballen in verschillende samen die heel koud gemaakt worden waardoor er rook vanaf komt. Een echte eyecatcher op elk event.

Op bijvoorbeeld festivals zijn de festival glitters en facepaint creaties een mooi aanvullend aanbod om het vrolijke publiek te laten stralen. En is de photobooth natuurlijk een mooie toevoeging om de gezellige dag vast te leggen.

Wij zijn voor zowel festivals en evenementen als kleinere privé-gelegenheden te boeken zoals bedrijfsfeestjes kinderfeestjes bruiloften en buurtfeesten.

Wij zorgen met onze enthousiaste crew en positieve vibe dat een bezoekje aan onze Villa Festa stand een feestelijke belevenis is.

Gerechten

Suikerspin
Popcorn
Slush
Dragonbreath

Cocktail slush

Complete kidscorners
Entertainment

Chef's specials

Wat Villa Festa onderscheidt van de andere suikerspin / popcorn kramen is dat wij naast het professionele apparatuur, zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en de leukste crewleden ook extra entertainment aanbieden voor jong en oud. Zo tovert de facepaint artiest de mooiste creaties op het gezicht, krijgt de mascotte iedereen mee de dansvloer op en kan je de onvergetelijke dag vastleggen bij de photobooth (goed voor marketingdoeleinden).

De entertainment kan worden afgenomen door de organisatie of worden verkocht aan de bezoeker.

Uiteraard is de boeking voor entertainment optioneel en is het ook mogelijk dat wij alleen onze suikerspin en Popcorn kraam aanbieden.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    300 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 5
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    80647995

Onze crew

Ik zal mij even voorstellen; mijn naam is Jane, 40 jaar (voel me 25) en 16 jaar samen met mijn man Jermain. In de Corona tijd zijn we officieel gestart met Villa Festa kinderentertainment en inmiddels zijn we, 3 jaar later, enorm gegroeid. Zo zijn we uitgebreid met o.a een vrolijke kraam met professioneel apparatuur om op zowel knusse als op grote events gasten te kunnen bedienen. Onze kinderen helpen graag mee. De oudste kids zijn 23 en 22 en staan bij verwachte drukte altijd paraat om er een geslaagde dag van te maken. We zijn dus een echt gezellig familiebedrijf met hart voor onze bezoekers.

Video's

Koningsdag

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Villa Festa
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck