Menu

FOODTRUCK ART

Geplaatst op 20-01-2020 door Redactie

Van foodtruckeigenaar tot heuse artiest
De keuken op wielen is het fenomeen van vandaag de dag. Nieuwe vormen van creatieve catering en service op het gebied van food overspoelen de markt intussen. Combinaties met tentoonstellingen / expo's, dans of theater of interactieve diners, alles komt steeds meer samen. Maar eigenlijk geven de mobiele wagens het straatbeeld al eeuwen kleur en geur. Van bakkerskar tot SRV-wagen en van traditionele patatkraam (op elk industrieterrein was er een te scouten) tot een hippe koffiebar in een romantisch SISI wagentje.

  • Transformeer en experimenteer

    Foodtrucks transformeren zich snel hebben we gemerkt, de identiteit wordt steeds belangrijker en opvallender en ze spelen steeds meer in op voedseltrends. Zo krijgen we een meer experimentele voedselcultuur, die ingaat op de veranderende maatschappij en hoe we omgaan met voedsel.

    Transformeer en experimenteer
  • Unieke foodtruck huren?

    Ben jij op zoek naar een originele foodtruck voor jouw feest of bedrijfsfeest in 2020?
    Check onze website voor de meest unieke foodtrucks die ons land te bieden heeft. Bij je aanvraag kun je rechtstreek met de eigenaar specifieke wensen bespreken en vastleggen.

  • Foodtrucks 2020

    Razend benieuwd zijn wij naar alle nieuwe foodtruck creaties en vernieuwde recepten van dit jaar.
    Laat het foodtruck festivalseizoen maar gauw beginnen!



    - THE ART OF A FOODTRUCK -

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 164 van 337
Volgende »