Menu

Creatieve foodtruck namen op een rijtje !

Geplaatst op 03-04-2017 door Redactie

Foodtrucks zijn er in alle vormen en maten, aan creativiteit geen gebrek. Creatief eten, creatieve trucks, en ook veel creatieve woordspelingen en daar houden wij bij FoodtruckBooking van! Daarom zetten wij een aantal van die grappige namen van foodtrucks in binnen- en buitenland voor jou (in willekeurige volgorde) op een rijtje.

  • Hamborghini Foodtruck

    Trek in een suppersnelle hap? Deze Hamborghini foodtruck is de ideale uitkomst als je snel een hamburger nodig hebt !

    Hamborghini Foodtruck
  • Carbeque

    Met deze unieke Carbeque verzorgen zij de catering op ieder gewenste locatie. De lekkerste burgers worden bereid op deze unieke CARBEQUE.

    Carbeque
  • Truck Norris

    Ze zijn ooit begonnen met deze Truck Norris foodtruck maar hebben nu ook een restaurant waar je heerlijk tacos en salades kan eten. Dus ben je in de buurt van LA dan is het een bezoekje waard.

    Truck Norris
  • Full of crêpe

    Full of Crepe staat bekend om zijn overheerlijke crêpes, geheel volgens eigen recept, geserveerd met een gezonde dosis flauwe humor.

    Full of crêpe
  • Pablo’s IJscobar

    Pas op dat ze je bij Pablo’s IJscobar niet koud maken. Maar wij lusten er wel één met dit heerlijke weer!

    Pablo’s IJscobar
  • Hupsaté

    De Hupsaté foodtruck is een truck die de liefde brengt. Liefde op een satéstokje. Zij scheuren met hun foodtruck door het gehel land en daarbuiten om iedereen te laten genieten van heerlijke, ambachtelijke saté.

    Hupsaté
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 303 van 339
Volgende »