Menu

Hoe organiseer ik een uniek & betaalbaar tuinfeest? Huur een FoodTruck!

Geplaatst op 20-09-2021 door Redactie

De nazomer is nog steeds een geweldige tijd voor een (achter)tuinfeest. Of je nu jarig bent, net een baby hebt gekregen, afgestudeerd bent, je jubileum viert, met pensioen gaat, of als je gewoon een feestje wilt geven voor je vrienden of familie. En als je toevallig een mooie tuin hebt, heb je al alle ingrediënten voor een geweldig feest. Wij hebben een aantal goede tips voor je op een rijtje gezet, zodat je in het comfort van je eigen huis een feest kunt organiseren!

  • ALGEMENE TIPS

    Wij beloven je dat de volgende tips weinig van jouw tijd in beslag zullen nemen en je veel plezier zullen bezorgen.

    • Zorg er natuurlijk voor dat je tuin er redelijk netjes uitziet. Het hoeft geen prijswinnende tuin te zijn, maar zorg er in ieder geval voor dat het terras schoon is en dat het meeste onkruid verwijderd is.
    • Zorg er dan voor dat je een partytent bij de hand hebt, om voorbereid te zijn op een eventuele (tropische:-)) regenbui.
    • Probeer veel spullen te lenen. Een tuinfeest hoeft niet extreem duur te zijn, meestal heeft een van je vrienden of buren wel een tent die je kunt lenen, net als een paar statafels.Mocht je iets lenen van je overburen, zorg er dan voor dat je ze aan het begin van de avond uitnodigt voor een drankje. Wil je liever niet dat ze langskomen, verras ze dan met wat lekkers tijdens je feestje.
    • De gasten blijven hangen en het begint langzaam af te koelen. Als je genoeg fleecedekens of heaters hebt, kunnen de gasten uren buiten blijven zitten. Bij een buitenfeest komen genoeg (tuin)kussens goed van pas en geven extra comfort. Om iedereen warm te houden en extra sfeer te creëren, is een vuurkorf altijd een goed idee.
    • Een leuk buitenfeest is altijd leuk. Maar houd rekening met jeburen, kondig uw feest ongeveer een week van tevoren aan, zet uw telefoonnummer erbij als zij vragen hebben of overlast ondervinden tijdens jouw feestje.

    ALGEMENE TIPS
  • VERLICHTING

    In een tuin is een feestelijke sfeer gelukkig gemakkelijk te creëren. Hang wat lantaarns op en drapeer wat kerstverlichting rond een boom of over een struik. En misschien heb je al grote lantaarns die je buiten kunt zetten met kaarsen? Leuke 'potjes' kopen en daar waxinelichtjes in doen kan ook een leuk alternatief zijn. Als je echt creatief wilt zijn en de kosten laag wilt houden, verzamel dan van tevoren potjes, maak ze schoon en vul ze met kaarsen. Je kunt je gasten altijd vragen om ook een schone pot mee te nemen, zodat je je tuin snel kunt versieren met de hulp van al je gasten. Je kunt er ook een wedstrijd van maken, waarbij de gast die de meeste potjes meebrengt een prijs wint.... Neem bijvoorbeeld een extra zakje waxinelichtjes mee en pak het in als cadeautje! Je zult zien dat dit extra sfeer creëert en het kost je bijna niets!

  • FOODTRUCK OP JOUW TUINFEEST

    Wij krijgen steeds meer aanvragen voor borrels zoals tuinfeesten, omdat een FoodTruck op jouw feest zo'n leuke touch en je de gelegenheid geeft om ook ontspannen van het feest te genieten. Een FoodTruck is in een mum van tijd geboekt en neemt je al het werk uit handen. Je hoeft niet na te denken over de boodschappen die je nodig heeft, hoeveel boodschappen, het ophalen van de boodschappen, het opslaan ervan en dan ook nog zorgen voor de gasten .... Gasten zullen aangenaam verrast zijn met deze originele en sfeervolle aanwinst en je heb je handen vrij om een echte gastheer te zijn.

    FOODTRUCK OP JOUW TUINFEEST
« Vorige
Bericht 95 van 337
Volgende »