Menu

Heilig Boontje Espresso Pick-up VW

Heilig Boontje Espresso Pick-up VW

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Welkom!

Wij willen onze gasten en opdrachtgevers graag verrassen met heerlijke en eerlijke producten, een glimlach én echte aandacht!

Of dat nu met onze specialiteit koffie is en door ons geselecteerde leveranciers of een Sappen Bar, biertjes, bubbels, frisdranken buffetbar, vegetarische ontbijt of lunch, een Foodtruck of Foodtrailer van Op Rolletjes of op uw stand tijdens een beurs, alles kan. Door onze jarenlange ervaring binnen de hospitality en een enorm netwerk, durven wij alles aan te nemen en met u mee te denken. Want soms is iets lastig uit te voeren, maar bijna nooit onmogelijk.

Onze pick-up "Betty" is een prachtige Volkswagen T2a uit 1970 en rijdt nog heerlijk heel Nederland door! Vanwege de grote werkruimte achterop, is het zelfs mogelijk 2 espresso machines tegelijk te draaien om zo een grote capaciteit gasten van een specialty coffee te voorzien! Alle lekkers is bespreekbaar, wij hebben volop ideeën en ervaring en ook leuke Foodtrailer met Zoet!

Wij refereren graag naar onze huidige opdrachtgevers uit het verleden!

PUUR Produkties Amsterdam T2Concepts ABN AMRO E-Storage Bellevents Select Catering Gemeente Almere Neuteboom Coffee Roasters Cushman & Wakefield SBS6 Paardekooper Amsterdam Hogeschool Windesheim Friendship Sports Center Amsterdam Casa 23 Vesteda Amvest

Gerechten

Iedereen houdt van koffie. Nou ja, bijna iedereen dan! Dat is dan ook onze specialiteit, met onze bonen elke week versgebrand bij Koffiebranderij Het Hoofdkwartier in Amstelveen. Natuurlijk gebruiken wij ook graag Oatly havermelk en hebben wij ruime keuze in thee, naast verse gember, munt, verveine en citroenmelisse.

Maar wij zijn zeker niet vies van Bubbels, Bier en Wijn, dus ook dat kunnen wij doen op locatie! Uiteraard kunnen wij voor alles iets lekkers bedenken.

Kijk op onze website www.heiligboontjeespresso.nl voor mogelijkheden en op onze Instagram account voor een leuke indruk van wat wij reeds gedaan hebben!

Chef's specials

GASTVRIJHEID

En dan maakt het niet uit met wat we dat bieden! Het best kunnen wij dat met koffie en zoet, maar wij doen alles met een glimlach!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  80603270

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Heilig Boontje Espresso Pick-up VW
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck