Menu

Wat Lekkers

Wat Lekkers

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Tijd voor Wat Lekkers! Graag komen wij op jouw evenement de lekkerste koffie verzorgen, aangevuld met huisgemaakt vuistgebak want dat mag natuurlijk niet ontbreken. De producten die wij aanbieden komen zoveel mogelijk van samenwerkingen met lokale leveranciers, vandaar dat we ze ook graag in onze mooie regio wil aanbieden. Onze gezellige foodtruck en eigenaresse Karlien zijn een goed team! Zij maken een warme indruk maar er wordt ook hard gewerkt: met een capaciteit van ongeveer 60-75 koppen koffie per uur kunnen we heel wat mensen van 'Wat Lekkers' voorzien. Zo nodig nemen wij gezellig meubilair mee voor bezoekers, dus met ons zit je gebakken!

Slik dit verhaal niet voor zoete koek, maar kijk eens op onze website, facebookpagina, instagram, of kom eens langs op de markt in Arnhem voor een voorproefje!

Gerechten

Wat is nou een koffiekar zonder koffie? Wij schenken heerlijke koffie in alle verschillende soorten en maten. Van Espresso tot Latte Macchiato maar natuurlijk ook andere warme dranken zoals Thee en Warme Chocomelk en zelfs huisgemaakt Chai Latte.
Het lekkers bij de koffie wordt door Karlien zelf gemaakt, naast de all-time favourites zoals bijvoorbeeld Brownie en Bananenbrood varieert karlien regelmatig om zo aan te sluiten op de seizoenen, van Lemonbar in de zomer tot Kaneelbroodjes in de wintermaanden.
Het lekkers noemen wij 'Vuistgebak' om de simpele reden dat het heerlijk uit de hand gegeten kan worden. Geen ingewikkelde gebakjes waar een vork bij nodig is maar weer net te bijzonder om het een koek te noemen.

Ons streven is om zo veel mogelijk lokaal in te kopen, zo komen onze noten, koffie, meel en specerijen allemaal van lokale ondernemers.

Chef's specials

Karlien geeft aan elk stukje 'Vuistgebak' haar liefde en passie mee. Voor de fruitliefhebbers zal de lemonbar de specialiteit zijn door zijn frisse citroen smaak en de smeuigheid terwijl de Brownie met notenkaramel de favoriet is van de noten liefhebbers.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  100 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 2,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Westervoort + 50 km
 • KvK nummer:
  82802521

Onze crew

Karlien is het gezicht van deze gezellige koffiekar, zij bakt al het vuistgebak zelf en maakt op locatie de lekkerste koffie klaar. Naast Karlien komt u Noyale tegen. Zij is een vlotte student die op de drukke evenementen komt helpen om iedereen te bedienen.

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

1 beoordeling

 • "Goed begin van de vrijdag"

  10,0

  Ik haal regelmatig vrijdag een cappuccino en een stuk vuistgebak bij Karlien op de markt, een goed begin van de dag! Het is altijd gezellig, lekkere koffie en een ruime voorraad lekkers voor erbij!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  04-10-2022 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Wat Lekkers
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck