Menu

Mini Moments by Merel

Mini Moments by Merel

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Life is all about Mini Moments! Met deze gedachte ben ik gestart met het blij maken van mensen. Met Mini Moments creëer ik kleine geluksmomenten voor jouw evenement. Met mijn kleurrijke bus, goede bak koffie en enthousiaste persoonlijkheid hoop ik jouw event tot een succes te maken. Hopelijk tot snel!

Gerechten

De basis van mijn foodtruck is koffie, thee met iets lekkers erbij. Met veel zorg en aandacht maak ik de heerlijkste cappuccino's, espresso's, zwarte koffies en thee, maar ik kan ook lekkere zoete ijskoffies aanbieden! En uiteraard kan je bij mij ook terecht voor een heerlijke havermelk of soja cappuccino.

De gebakjes die ik verkoop kunnen op aanvraag ook glutenvrij, vegan en suikervrij.

Mocht u de foodtruck voor een andere gelegenheid willen gebruiken dan kunt u deze ook los huren. In overleg kunnen we ook samen kijken naar de inzet als bijvoorbeeld een cocktailbar.

Chef's specials

Ik ben ontzettend trots op de uitstraling van mijn foodtruck! De oude Amerikaanse schoolbus is in 2011 geïmporteerd uit de USA en is professioneel door 'The Foodtruck Company' omgebouwd tot dit plaatje. Ook heeft hij toen de mooie groene kleur gekregen die hij nog steeds heeft.

Mijn passie ligt bij mensen blij maken. Zodra ik in deze foodtruck sta ga ik aan en wil ik aan de slag. Ik zet me voor 200% in om iedereen een heerlijke bak koffie te serveren, met de nodige enthousiasme. De heerlijke koffie komt van Koffielovers, een branderij uit Noordwijkerhout. De melk is altijd vol en vers en voor de gebakjes heb ik een samenwerking gevonden met meester patissier (echtwaar!)

Wat mij betreft zijn dit de ingredienten om jouw event tot een succes te maken. Vragen? Stuur mij een bericht en ik denk graag met je mee!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    150 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 5
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Utrecht + 50 km
  • KvK nummer:
    86595954

Onze crew

Allereerst ben ik, Merel, altijd in de truck aanwezig. Het merk Mini Moments is om mij heen gebouwd. Zie je de truck, dan zie je mij ;) Ik sta bekend om mijn enthousiasme en mijn harde werkmentaliteit. Ik probeer het iedereen naar zijn zin te maken en zet daarbij vaak een stapje extra.

Bij mijn foodtruck komt altijd een hulpje mee. Dat zijn altijd mensen die dichtbij mij staan zoals bijvoorbeeld mijn grootste fan: mijn vader. Ook weet ik vriendinnen, mijn vriend en mijn zusje regelmatig te strikken voor een evenement. Uiteraard tegen betaling. Deze mensen zijn vaak net zo enthousiast over dit avontuur als ik (al dan niet enthousiaster)

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Mini Moments by Merel
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck