Menu

Barista Op Wielen

Barista Op Wielen

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Barista Op Wielen verzorgt koffie op locatie, geheel in stijl met de Piaggio Tuk-Tuk. Thee of andere warme (alcoholische) dranken en bijpassende zoetigheden behoren ook tot de mogelijkheden.

Dit alles aangevuld met gezelligheid en gastheerschap. Met Barista Op Wielen maak je van uw koffiemoment een echte beleving.

Vakkundig en vers bereid. Geef je evenement net dat beetje meer. Creativiteit & vindingrijkheid is ons niet vreemd, we denken dus graag mee voor een perfect invulling voor uw evenement.

Praktische informatie:
1x Vrije elektrische groep (220V) Indien dit niet mogelijk is kunnen wij op gas werken, zo zijn wij dus volledig locatie onafhankelijk.
Water aansluiting nabij is gewenst.

Bekijk de bijgevoegde brochure voor meer informatie!

Stel u vragen gerust, en we staan altijd klaar om een voorstel op maat te geven! Bij ons staat de koffie altijd klaar.

Tot snel =)

Gerechten

Barista Op Wielen serveert over het algemeen Koffie & Thee vanuit onze mobiele espressobar (TukTuk). Denk dan aan hoogwaardige biologische specialty koffie.

We zullen de koffiesoort afstemmen op uw evenement/gasten, zodat dit zorgt voor een complete (smaak)beleving. Onze voorkeur geniet biologische en direct-trade koffie, maar mocht u een andere voorkeur hebben dan staan we daar uiteraard voor open.

Voor de gasten die geen koffie drinken hebben we een breed Thee aanbod van Tea Maestro. Maar kunnen dit ook uitbreiden met bijvoorbeeld verse Gember, Munt of Warme Chocolademelk.

Barista Op Wielen denkt graag mee voor een passende oplossing, glühwein serveren op een kerstmarkt? We got you. Bijpassende vers gebakken zoetigheden? No problem...

Stuur vrijblijvend een berichtje en we komen er zeker uit! Bij ons staat de koffie altijd klaar.

Tot snel =)

Chef's specials

Geen lang verhaal, chef's special? Damn goede koffie!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  100 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 2,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  87207613

Onze crew

Barista Dylan is de eigenaar van Barista Op Wielen, dus ook het gezicht op locatie. Druk evenement of meer personen gewenst, dan zorgen we uiteraard voor meer mensen!

Certificaten

 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

2 beoordelingen

 • "Professioneel & Presentatief"

  10,0

  Ik heb Dylan mogen ontvangen op een privé evenement, het is een gezellige en spontane jongeman. Zijn kennis over het product en de achtergrond daarvan is aanwezig, de algehele presentatie is netjes & verzorgd. Wij zien je volgend jaar graag weer terug, succes met je startende onderneming. Maar dat komt op deze manier helemaal goed.

  - Robert & Simone

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  25-11-2022 |

 • "Super leuke koffietruck met een Barista met kennis!"

  10,0

  Barista op Wielen biedt een volledig concept. De koffie is heerlijk en anders dan je 'normale' bakje koffie. Wat het zo leuk maakt is dat Dylan ook echt veel verstand heeft van zijn koffie waardoor hij er veel over kan vertellen. Zeker een aanrader.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  24-11-2022 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Barista Op Wielen
10,0
Op basis van 2 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck