Menu

Coffee Moment

Coffee Moment

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Life is full of choices so be sure to take a “Coffee Moment”.
Het leven is een kwestie van keuzes maken en beslissingen nemen. Daar is anno nu weinig aan veranderd met dat verschil dat de informatievoorziening en communicatie steeds sneller gaat. Door deze versnelling wordt verondersteld dat beslissingen sneller genomen moeten worden.

Ook wij gaan hier in mee door krachtige espresso’s te schenken voor bijvoorbeeld diegenen die onderweg zijn of nog een lange avond tegemoet gaan.

Voor hen die een weloverwogen beslissing willen nemen bieden wij met liefde een cappuccino aan, met eventueel wat lekkers erbij. Want wij weten hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor een juiste beslissing.

Gerechten

De koffie wordt in de verschillende vormen geschonken met als favoriet gewoon koffie maar ook cappuccino, espresso en de caffee latte.

Mochten er speciale verzoeken zijn dan is dat voor onze barista’s geen enkel probleem en bereiden zij de gewenste koffie.

Niets maakt de beleving van koffie completer dan een kleine “side dish” in de vorm van bijvoorbeeld een blueberry muffin of een brownie.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  600 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 2,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  16034813

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Coffee Moment
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck