Menu

NATA Lisboa

NATA Lisboa

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

NATA Lisboa is een koffiebar, gevestigd aan de Scheldestraat 1 in Amsterdam. Onder de slagzin ‘the world needs NATA’ wil deze formule wereldwijde aanwezigheid ontwikkelen.

De formule draait voornamelijk om de Portugese lekkernij, de ‘pastel de nata’. Ofwel: een roompasteitje met bladerdeeg aan de buitenkant en een roomvulling. De ‘pastel de nata’ is een typisch Portugese lekkernij, die uitstekend gecombineerd kan worden met een lekker kopje koffie. En aangezien wij de lekkerste Portugese koffie serveren, is succes gegarandeerd.

Om ons product ook buiten onze zaak “aan de man” te kunnen brengen, hebben we een toffe bakfiets omgetoverd tot mobiele koffiebar. Hiermee kunnen we op allerlei evenementen staan, zoals bedrijfsfeesten, festivals en partijen. Op deze manier kunnen we nóg meer mensen bereiken en overtuigen van de geweldige smaken van onze koffie en ‘pastel de nata’.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  100 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  66512409

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
NATA Lisboa
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck