Menu

Gentle Mind Koffietruck

Gentle Mind Koffietruck

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

'Betsy' de koffietruck staat een en al in het teken van gezelligheid. Uitgerust met al het nodige materiaal, verse koffie en een vaardige en gezellige barista! Naast lekkere koffie is er ook (hennep) thee en ambachtelijke, warme choco.

Natuurlijk zijn we flexibel in ons aanbod en willen we meedenken voor een maatwerk koffieconcept.

Gerechten

Wij serveren koffie, met de mogelijkheid om twee verschillende koffies te serveren gezien wij twee malers hebben. Wij kunnen van alles serveren (Zuid-Amerikaans/ Afrikaans/ Aziatisch) op verzoek, of uiteraard adviseren vanuit onze expertise en aanbod. De koffie is van onze eigen branding.

De warme choco is een product van een Nederlandse chocolatier. Wij hebben een assortiment van 4 chocoladeballen: puur, wit, kaneel en karamel zeezout.

De hennep thee blends zijn blends, door onszelf samengesteld. De hennepthee zelf komt van Nederlandse bodem.

Chef's specials

Onze koffie is vaak medium donker gebrand. Dit geeft de koffie een aangenaam zoete smaak, zonder te bitter over te komen. De machines worden goed en aandachtig afgesteld, om zeker te zijn dat de juiste, fijne smaak wordt geserveerd, bij iedere koffie weer. Wij willen, nog meer dan de handigheid van koffie op locatie, lekkere en smaakvolle koffie bieden.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  120 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  82517002

Onze crew

Nour: Nour is de barista en de gastheer. Hij heeft jarenlang ervaring met koffie en geniet nog steeds evenveel van het zetten van een lekkere kop koffie. Waar Nour zonder twijfel mee uitblinkt is zijn enthousiasme en gezellige houding. Indien mogelijk zal Nour vanzelfsprekend vragen hoe de dag van de klant of bezoeker was, om vervolgens een gesprek of een grap aan te knopen. Hij is tevens vaak streng over de kwaliteit van zijn eigen koffie en zal altijd zorg dragen om het fijnste kopje koffie te serveren.

Beoordelingen

2 beoordelingen

 • "Parel van een koffiewagen"

  10,0

  Betsy is een geweldige koffiewagen. De koffie is lekker maar het busje is ook uitgerust met alles wat nodig is. Lekkere thee, hemelse warme chocolademelk en natuurlijke geweldige koffie. De eigenaar/ barista is leuk, spontaan en kundig in zijn vak. Het busje zelf is uiteraard ook erg charmant.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  17-05-2022 |

 • "Super leuk! "

  10,0

  Leuke en goede koffietruck! Veel keuze voor de klanten en ook optie voor een lekker stukje taart erbij. Rondom de truck stonden er ook nog leuke tafeltjes. Duidelijke communicatie met de eigenaar, en ook aardig en in voor een praatje!
  Aanrader!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  03-05-2022 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Gentle Mind Koffietruck
10,0
Op basis van 2 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck