Menu

Foodtruck Hungry Jack

Foodtruck Hungry Jack

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Een keer wat anders!
Sloppy Joes en hotdogs zijn een verfrissende afwisseling van de gebruikelijke bedrijfscatering. Met onze unieke gerechten en vriendelijke service maak je indruk bij jouw collega's. En zorg je voor een ontspannen en informele sfeer op jouw zakelijke evenement.

Gerechten

www.hungryjack.nl/menu
Onze legendarische Sloppy Joes met geheime saus en jouw favoriete toppings serveren we altijd op een vers brioche broodje. Ben je al aan het watertanden? Wacht maar tot je de huisgemaakte hotdogs van Jack proeft. Van de klassieker tot gewaagde smaakcombinaties, we hebben voor ieder wat wils. Hungry Jack biedt opties aan voor liefhebbers van vlees, vegetariërs en veganisten.

Chef's specials

Hungry Jack staat bekend om zijn legendarische Sloppy Joes met geheime saus en heerlijke hotdogs. Deze geliefde Amerikaanse streetfoodgerechten zijn een gegarandeerde hit op jouw evenement. En betoveren je smaakpapillen.

Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Of je nu een liefhebber bent van vlees, vegetariër bent of veganist. We hebben voor iedere dieetwens een optie!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    80 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 8,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit, Krachtstroom
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    17281326

Onze crew

Meet our crew:

Certificaten

  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

1 beoordeling

  • "Een culinaire droom"

    10,0

    The bearded bbq chef heeft bij ons op het bedrijf een fantastische bbq verzorgt voor ca. 60 man. Het ontbrak aan niets en was absoluut overheerlijk en eens iets anders dan een standaard bbq. Een ware culinaire droom is dan ook niets teveel gezegd!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    16-01-2023 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Foodtruck Hungry Jack
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck