Menu

Banaanhangwagen

Banaanhangwagen

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Let’s go Bananas! De banaan - ook wel bekend als favoriete festival snack. Makkelijk eetbaar, laag in calorieën maar wel mét de juiste koolhydraten, die je lichaam goed kan gebruiken tijdens een dag intensief dansen. Ja dat de banaan de perfecte gezonde snack is voor on the go tijdens het verkennen van het festivalterrein, hoef je ons niet te vertellen. Speciaal voor alle banana fans heeft Watertanden Inc. nu de Banaanhangwagen overgenomen: een unieke foodtruck geheel toegewijd aan deze populaire fruitsoort!

Heb je zoete trek en wil je net dat beetje meer? Op het menu staan naast natuurlijk de banaan zelf ook de Bananen Smoothie, Frozen Banana en Young Coconut! De Frozen Banana is een in Belgische chocolade gedoopte banaan, met als topping gesuikerde nootjes, discodip of kokosvlokken. Deze guilty pleasure is perfect voor wanneer je wel wat extra energie kunt gebruiken. Verder doet de Young Coconut het ook erg goed onder de festivalgangers - het verfrissende kokoswater is perfect om goed te blijven hydrateren tijdens het feesten.

Vanwege haar populaire partymenu en relaxte vibe is de Banaanhangwagen een graag geziene gast op de grotere festivals. Maar langzaam veroveren we ook het hart van de corporates: we zijn steeds vaker te vinden bij bedrijven, beurzen en vrijdagmiddagborrels!

Fruit:
-Single banana (op het menu staan natuurlijk de banaan zelf)
-Frozen banana (in Belgische chocolade gedoopte banaan, met als topping gesuikerde nootjes, discodip of kokosvlokken)
-Young coconut (verfrissende kokoswater met branding mogelijk)

Drankjes:
-Banana Smoothie
-Eiwitshake Banaan

Waarom zou je voor ons kiezen?
-HACCP normen en Sociale Hygiëne richtlijnen aangehouden
-Alleen duurzame materialen worden gebruikt
-Wij gebruiken alleen Fairtrade bananen

Wil jij je ook graag in de tropische sferen wanen? Neem dan contact op met één van onze chico’s of chica’s van de Banaanhangwagen! Wij bespreken graag hoe we jouw gelegenheid omtoveren in een heerlijk feestje.

Gerechten

Fruit:
-Single Banana (losse banaan)
-Frozen Banana (topping gesuikerde nootjes, discodip of kokosvlokken)
-Young Coconut (verfrissende kokoswater)

Smoothies:
-Bananen Smoothie
-Bananen Proteïne Shake

Dessert:
-Banana Nutbread

Chef's specials

De Frozen Banana is een in Belgische chocolade gedoopte banaan, met als topping gesuikerde nootjes, discodip of kokosvlokken. Deze guilty pleasure is perfect voor wanneer je wel wat extra energie kunt gebruiken

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  82000875

Onze crew

You found us! En dat is goed nieuws. Maar buiten in het zonlicht komen we pas echt goed tot ons recht. Wij brengen graag tropische gezelligheid naar jouw evenement. Neem contact op met de chico’s en chica’s van de Banaanhangwagen.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Video's

Wij brengen tropische gezelligheid naar jouw evenement

Beoordelingen

3 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Banaanhangwagen
10,0
Op basis van 3 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck