Menu

FrietHoes

FrietHoes

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Als rechtgeaarde frietbakkers komen we ook graag naar de mensen toe! Onze trucks en mobiele winkels zijn mooi, duurzaam en ook nog bere-snel. Want frituren doen we graag goed: verse friet van een lokale aardappel in top friteuses door leuke mensen. Zowel binnen als buiten, en over een biologische snack of bijvoorbeeld zoete aardappel kan altijd gepraat [link] draaien onze frituurpan niet om voor een Mysteryland met 25.000 porties friet. Onze trucks staan graag op festivals, ze zijn vaste prik bij Pitch en Best Kept Secret. Maar we zetten ook een pop-up winkeltje neer op locaties zoals de Efteling en RAI. Bij zakelijke evenementen bakken we ze ook graag goudgeel, dat deden we bijvoorbeeld al voor ASML en Kinki Kappers. Een dansfeest of zakelijke bijeenkomst; onze frituur discrimineert alleen op slechte aardappels. Heb of ben je ook een groep mensen die dringend behoefte heeft aan dampend hete FrietHoesFriet?

Gerechten

Bij FrietHoes doen we geen concessies. Dus wisselen we bijvoorbeeld regelmatig van aardappel. Want weet je wat het is? Als we bij Friethoes onze friet maken, dan is er maar één optie: de allerbeste aardappel vinden en dat is niet het hele jaar door dezelfde soort. Wij zijn constant bezig met testen, bakken en proeven.We snijden de aardappelen zelf in onze FrietFabriek, en bakken ze vervolgens in een speciale mix van duurzame en natuurlijke oliën. Binnen 24 uur van pieper tot puntzak, geen gedoe met toevoegingen of behandelingen, gewoon echt verse 100% aardappelfriet.

Chef's specials

Onze specialiteit is ....
... tromgeroffel...

Verse friet! Huisgemaakt, van de allerbeste aardappelen en zonder toevoegingen.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  1500 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  65547101

Onze crew

Onze crew maakt van elk evenement een feestje, groot of klein. Het onderdeel "plezier maken" is opgenomen in onze kernwaardes, en dus stralen we dit uit van begin tot sluit en daarna

Video's

FrietHoes The Movie

FrietHoes Schillenbier: Wij gaan voor 0% Waste!

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
FrietHoes
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck