Menu

De Piepermobiel

De Piepermobiel

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Zin in friet? De Pieper Mobiel is een prachtige aardappel die is ontworpen door kunstenaar Sander Grooten en is gemaakt op een platte landbouwkar. De Pieper Mobiel is een kunstobject! De vorm van de Pieper is gemaakt met vele latjes pallethout. De Pieper Mobiel heeft naast een ruwe uitstraling ook een hoge knuffelfactor. De mooiste friet, uit de mooiste friet wagen.

In de Pieper Mobiel staat de Hollandse aardappel centraal. Aardappelen zijn een bron van vezels en vitamine B6. Ze zijn een goede bron van energie voor je lichaam en ... als je ze goed bakt in verantwoorde olie, gezond.

We kunnen veel met aardappels in de Pieper Mobiel. We maken heerlijke friet, frites, zalige Patatas Bravas en met wat smaakvolle toevoegingen een lekker menu.

Gerechten

De Pieper Mobiel maakt echte verse frites van verse aardappels. Zelf geschild, zelf gesneden waar je bij staat en zelf voorgebakken. We bakken heerlijke frites. Proef maar eens!

Aardappelen
Gedurende het jaar maken we frites van verschillende soorten aardappelen. Bintjes en Frieslanders, maar ook andere soorten. Onze piepers worden wekelijks vers geleverd door Aardappelhandel John van der Kroon.

Frites met …
Echte frites met is een frites met Vlaamse mayonaise. Een eerlijke saus met raapolie, eigeel, mosterd, azijn en een snufje zout. Onze mayonaise brengt je puntzakje frites in balans. In de meeste zaken is MET tegenwoordig een patat met frietsaus. Maar patat met is echt met mayonaise bij ons!

Goed gefrituurd
Onze verse frites bakken we in verantwoorde schone olie. Daar doen we geen concessies aan. We bakken de frites voor op 140 graden en laten de frites dan even afkoelen. Daarna bakken we de frites af op 175 graden

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  600 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  32073758

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De Piepermobiel
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck