Menu

The Holy Foodtruck

The Holy Foodtruck

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wij zijn Robby en Doreen, de gepassioneerde eigenaren van The Holy Foodtruck. Met ruim 9 jaar ervaring als bevlogen foodtruckers onder de naam Treat Lab, hebben we vanuit 6 verschillende foodtrucks mogen samenwerken met toonaangevende festivalorganisaties, cateraars, chefkoks en culturele locaties door heel Nederland, België en Duitsland. Met ons nieuwste concept, The Holy Foodtruck, serveren we verheven street food op iedere gewenste locatie. Bij elke opdracht zijn wij persoonlijk aanwezig om topkwaliteit en service te waarborgen - snel, flexibel en met de nodige passie.

We zijn gepassioneerd om iets buitengewoons te serveren, een smaakervaring die je zo nergens anders kunt vinden. Wij serveren verheven American-inspired street food, bereid met kwalitatieve ingrediënten, aandacht en smaak. Onze passie is jouw unieke smaakervaring. Vergeet het gewone - want lekkerder gaat nooit vervelen!

Gerechten

Onze foodtruck is niet zomaar een foodtruck, we noemen het ook wel ons 'open-lucht-restaurant op wielen'. Met onze ruime en goed uitgeruste mobiele horecakeuken kunnen wij een gevarieerd assortiment aan heerlijke street food gerechten ter plaatse bereiden en serveren. Bij ons ben je welkom met al je ideeën voor het eten op jouw evenement, mits het uit een foodtruck geserveerd kan worden. Onze mobiele keuken staat klaar om jou te ontzorgen!

Chef's specials

The Holy Cheese Burger is ons signature dish. Daarnaast is onze rollende keuken erg flexibel en zijn al onze gerechten eigenlijk "signature"! Wij zijn toch wel echte streetfood-chefs en denken graag mee om een buitengewoon menu samen te stellen voor jouw gelegenheid. Eerlijke, kwalitatieve en vooral pure ingrediënten staan bij ons centraal.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    350 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 8,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    77075382

Onze crew

Bij elke opdracht is een van de eigenaren persoonlijk aanwezig om topkwaliteit en service te waarborgen. Met sous-chef Julia erbij is het altijd een feestje.

Certificaten

  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

3 beoordelingen

  • "Heerlijke lunch !! "

    10,0

    Laatst bij een bedrijf uitgenodigd om de nieuwe collectie te bestellen
    daarbij mochten we genieten van een heerlijke lunch van deze foodtruck
    we hebben genoten van een ouderwets lekker patatje en een heerlijke Hamburger ! 5 sterren waard !

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-03-2024 |

  • "Goed en lekker hoeft niet duur te zijn"

    10,0

    Goede kwaliteit tegen een schappelijke prijs!
    En niet onbelangrijk gezellig personeel

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    14-02-2024 |

  • "Mooie foodtruck met mooie mensen"

    10,0

    Wat een geniale foodtruck, echt een plaatje om te zien staan! En ook nog eens heerlijk gegeten, dus zeer zeker aan te raden!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    30-01-2024 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
The Holy Foodtruck
10,0
Op basis van 3 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck