Menu

Foodtruck Taste Culinair

Foodtruck Taste Culinair

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Een volledig gerenoveerde paardentrailer die dient als uitgifte punt voor onze culinaire verwennerijen. De foodtruck beschikt over alle apparatuur en benodigdheden om uiteenlopende lekkernijen te serveren. Van een healty ontbijt tot een borrel met snacks en van luxe hapjes tot een avondmaaltijd. Er zijn tal van mogelijkheden. Altijd sfeervol door bijpassende aankleding en meubilair.

Met ervaren koks verzorgen wij kwalitatief goede gerechten voor uw evenement. Het werken met de meest verse producten op een moderne manier is dan ook een uitgangspunt van Taste Culinair.

Gerechten

Taste Culinair is gevestigd in Yerseke. Yerseke en omstreken te Zeeland is bij uitstek een omgeving waar de meest verse culinaire ingrediënten voor het oprapen liggen. Van oesters, mosselen en kreeft, tot de dagelijkse aanvoer van verse vis bij de vele visgroothandels. En daarnaast is er natuurlijk ook nog het aanbod van zilte groenten van de schorren en de runderen van de weide in de omgeving. Het werken met de meest verse producten op een moderne manier is dan ook een uitgangspunt van Taste Culinair.

Zo rollen wij goed gevulde sushi maar steekt de chef ook graag de Green Egg of de Ofyr aan voor gegratineerde oesters of een heerlijk gegratineerd kreeftje.

Chef's specials

Seafood

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 12,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit, Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  51304449

Certificaten

 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Foodtruck Taste Culinair
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck