Menu

Artostiek

Artostiek

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Artostiek is een foodtruck die vers bereide, over(h)eerlijke tosti's en flammkuchen aanbiedt op festivals, markten, fairs, themafeesten, personeelsdagen en andere gelegenheden waar men graag wat lekkers eet. Wij rijden vanuit de kop van Noord Holland met onze fraaie Citroen Jumper, ex paardentrailer, genaamd 'Arci'. Afstanden die wij bereid zijn te rijden gaan altijd in overleg en zijn afhankelijk van locatie en duur van ons optreden.
Naast heerlijke hapjes kan men bij Artostiek ook terecht voor schilderkunst. Renate maakt in opdracht portretten van mensen, huisdieren of anders. Daarnaast bieden wij ook vrij werk te koop aan.

Gerechten

De diverse tosti's van Artostiek worden belegd met jong belegen kaas en vleeswaren van de keurslager. Ons desem/durum brood wordt voor ons gebakken door de ambachtelijke bakker en gesneden in dikkere plakken zodat u ook echt wat krijgt.
Onze flammkuchen worden ter plaatse vers door ons bereid en afgebakken. We snijden ze standaard in 8 puntjes zodat het gemakkelijk te eten is maar ook makkelijk samen te delen...

Chef's specials

Menu
Tosti's:
-Tosti Mondriaan; Ham en kaas.
-Tosti Gauguin; Ham, kaas, ananas.
-Tosti Rubens; Ham, streaky bacon, salami en veel kaas.
-Tosti van Gogh; Pesto, mozzarella, tomaat, zonnebloempitten en kaas.
-Tosti Monet; Brie en gekarameliseerde ui.
Flammkuchen:
-Origineel.
-Vegetarisch.
-Zalm/courgette.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  60 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 6,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  72396547

Onze crew

Wij werken standaard met zn tweeen. Paul en Renate Romijn. Bij verwachte grote drukte springt een van onze zes kinderen er wel eens bij in.

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Artostiek
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck