Menu

Paloma Foodtruck

Paloma Foodtruck

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bij Paloma maken we onweerstaanbare en kei-lekkere soulfood, waarbij we vergeten- en bijzondere bewaartechnieken toepassen, met Nederlandse producten werken en met de seizoenen mee koken.

Gerechten

Bij Paloma Foodtruck koken we met de seizoenen mee, dat wil zeggen dat we onze menu's baseren op de wonderschone producten die op dat moment in Nederland uit de grond komen. Nu hoef je zeker niet bang te zijn dat ons enige aanbod stamppot is, we zijn juist ontzettend veelzijdig!

Van snelle Streetfood zoals Quesadillas, wraps en burgers tot heerlijke verzorgde lunches of diners geïnspireerd uit het midden oosten. Niets is voor ons te gek, en we gaan graag met je in overleg wat het beste bij jouw evenement past.
(Als je hierdoor gelijk keuze stress voelt, hebben we uiteraard een aantal opties voor je uitgewerkt. Stuur ons vooral een berichtje!)

Chef's specials

Alles.

Is dat een beetje overdreven? Nee.. écht alles is mega lekker!

Jesper werkt al bijna een decennia in goedlopende keukens, waarvan een aantal jaar als Chef. Merel voegt daar nog eens een portie creativiteit aan toe waardoor je van elk gerecht verrast wordt.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 15
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  89957148

Onze crew

Chef Jesper Kagie heeft jarenlange ervaring in verschillende keukens en heeft een ware passie voor het creëren van smaakvolle gerechten die de zintuigen prikkelen.

Met een voorliefde voor lokale ingrediënten en een streven naar perfectie, zorgt Jesper ervoor dat elk gerecht dat onze foodtruck verlaat een ware culinaire belevenis is.

Maar het team zou niet compleet zijn zonder de creatieve geest van Merel Lancee, onze voedselinnovator.

Met een grenzeloze nieuwsgierigheid en een liefde voor experimenteren, brengt Merel een frisse kijk op gerechten en combineert ze onverwachte smaken op verrassende manieren.

Haar innovatieve benadering zorgt ervoor dat elke hap een unieke en gedenkwaardige ervaring wordt.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Paloma Foodtruck
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck