Menu

BonFrites

BonFrites

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

ONS CONCEPT

Gourmet street food from real ingredients.
Bon Frites heeft streetfood classics tot echte delicatessen verheven, ambachtelijk bereid met passie voor zuiver en eerlijk eten.

ONZE VISIE

Let's change the way we think about fast food.
Wij hebben passie voor voeding en de bereiding daar van. Bij ons is er oog voor mens, dier en milieu. Onze producten worden op verantwoorde wijze bereid en daarom gebruiken we hiervoor alleen maar de beste ingrediënten. Dit alles zoveel mogelijk biologisch. Onze frieten worden gemaakt van biologisch geteelde aardappelen, dus zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Onze sauzen zijn glutenvrij en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen. De mayonaise is bereid met eigeel van Rondeel kippen.

Bij Rondeel worden kippen met veel zorg voor dierenwelzijn en milieu gehouden, gebaseerd op alle natuurlijke behoeften van de kip.

Voor vlees-, groente- en kaasproducten hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met Biologische bedrijven.

OUR FOOD TRUCK

Fresh & organic french fries at any location.
Met onze foodtruck en speciale BBQ's (de Ofyr en Lava bbq) rollen wij foodevents, markten en festivals af. Onze rollende keuken zou ook op uw locatie niet misstaan!

OFYR BBQ

- Gourmet Streetfood -
Deze BBQ geeft een speciale dimensie aan de manier waarop wij Streetfood bereiden. De Ofyr zal in samenwerking met onze “Bon Frites” foodtruck een ultiem gezellige sfeer creëren op uw festiviteit. Graag verzorgen wij de catering voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, buurtfeest of ander groot festival. Met deze speciale combinatie zullen uw gasten zich uitermate vermaken en van onze heerlijke gerechten kunnen genieten. Onze catering onderscheidt zich op een geheel eigen stijl: Chique en Trendy.

Gerechten

Handgesneden Biologische Friet. potato twisters
Van de BBQ: O.a. Gerookte zalmspies, Varkenshaas medaillons, kipsaté, heerlijke verse hamburgers, vegetarische producten.
Verse salade bars.
onze nieuwe aanwinst Casio cavallo kaas.
verder verzorgen wij gehele catering naar ieders wens.

Chef's specials

alles is onze specialiteit, wij hebben een passie voor eten en koken en bereiden alles met zorg in overleg met de klant.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  52927067

Onze crew

Onze crew bestaat uit een hechte familie, vader, dochter en zoon, zijn werkzaam bij/in de truck.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Video's

Bon Frites in vogelvlucht

Uw feest onvergetelijk

Beoordelingen

2 beoordelingen

 • "Top geregeld!"

  10,0

  Prettige communicatie en heerlijk eten!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  12-07-2020 |

 • "Fenomenaal"

  10,0

  Ed en zn team hebben het eten op ons trouwfeest fenomenaal geregeld! Niet alleen maken ze de lekkerste friet, hamburgers en zalmspiesjes, maar ze zijn ook erg plezierig om erbij te hebben. Leuk contact met onze gasten én zorgden ervoor dat wij af en toe iets te eten kregen (want daar is praktisch geen tijd voor als je zelf trouwt). Ook was de communicatie vooraf prettig en duidelijk. Een hele grote aanrader voor elk feest!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  16-09-2019 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
BonFrites
10,0
Op basis van 2 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck