Menu

BonFrites

BonFrites

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

ONS CONCEPT

Gourmet street food from real ingredients.
Bon Frites heeft streetfood classics tot echte delicatessen verheven, ambachtelijk bereid met passie voor zuiver en eerlijk eten.

ONZE VISIE

Let's change the way we think about fast food.
Wij hebben passie voor voeding en de bereiding daar van. Bij ons is er oog voor mens, dier en milieu. Onze producten worden op verantwoorde wijze bereid en daarom gebruiken we hiervoor alleen maar de beste ingrediënten. Dit alles zoveel mogelijk biologisch. Onze frieten worden gemaakt van biologisch geteelde aardappelen, dus zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Onze sauzen zijn glutenvrij en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen. De mayonaise is bereid met eigeel van Rondeel kippen.

Bij Rondeel worden kippen met veel zorg voor dierenwelzijn en milieu gehouden, gebaseerd op alle natuurlijke behoeften van de kip.

Voor vlees-, groente- en kaasproducten hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met Biologische bedrijven.

OUR FOOD TRUCK

Fresh & organic french fries at any location.
Met onze foodtruck en speciale BBQ's (de Ofyr en Lava bbq) rollen wij foodevents, markten en festivals af. Onze rollende keuken zou ook op uw locatie niet misstaan!

OFYR BBQ

- Gourmet Streetfood -
Deze BBQ geeft een speciale dimensie aan de manier waarop wij Streetfood bereiden. De Ofyr zal in samenwerking met onze “Bon Frites” foodtruck een ultiem gezellige sfeer creëren op uw festiviteit. Graag verzorgen wij de catering voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, buurtfeest of ander groot festival. Met deze speciale combinatie zullen uw gasten zich uitermate vermaken en van onze heerlijke gerechten kunnen genieten. Onze catering onderscheidt zich op een geheel eigen stijl: Chique en Trendy.

Gerechten

Handgesneden Biologische Friet. potato twisters
Van de BBQ: O.a. Gerookte zalmspies, Varkenshaas medaillons, kipsaté, heerlijke verse hamburgers, vegetarische producten.
Verse salade bars.
onze nieuwe aanwinst Casio cavallo kaas.
verder verzorgen wij gehele catering naar ieders wens.

Chef's specials

alles is onze specialiteit, wij hebben een passie voor eten en koken en bereiden alles met zorg in overleg met de klant.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    300 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 3,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    52927067

Onze crew

Onze crew bestaat uit een hechte familie, vader, dochter en zoon, zijn werkzaam bij/in de truck.

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Video's

Bon Frites in vogelvlucht

Uw feest onvergetelijk

Beoordelingen

10 beoordelingen

  • "Fantastisch!!"

    10,0

    Een geweldige avond gehad dankzij Bon Frites. De truck zelf, wauw! Zoveel sfeer en gezelligheid. De kwaliteit van het eten is fantastisch, de verse friet met parmezaanse kaas en truffelmayonaise is verslavend en al het vlees en de salades zijn top. Alles vers en ter plekke bereid. De eigenaren van de truck zijn fantastische mensen! Enorm hartelijk en niks is teveel. Zij maakten het een nóg groter feest. Dit is zeker voor herhaling vatbaar; zijn al een happening aan het verzinnen waar we ze weer kunnen vragen!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    03-10-2021 |

  • "Aanrader!"

    10,0

    Bon Frites was bij ons festival voor eigen personeel aanwezig. De communicatie ging erg makkelijk, ze waren flexibel en dachten mee. We kregen een aanbod dat uitstekend aansloot bij het concept van ons feestje. Mooi uitziende foodtruck, heerlijk eten en gastvrije mensen. Ook een goede prijs/kwaliteit verhouding. Warm aanbevolen!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    06-09-2021 |

  • "Lekker eten en enthousiast personeel"

    10,0

    Bon Frites heeft een supertoffe foodtruck en heeft al onze huurders in de wijk voorzien van lekkere friet. Het personeel is spontaan, vriendelijk en denkt graag met je mee over hoe je een dergelijk evenement succesvol kunt maken. Zeker een aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-07-2021 |

  • "Bon Frites - Geberit Home Event"

    10,0

    Bon Frites stond met hun prachtige truck en gepassioneerd personeel op ons Home Event. Het eten was heerlijk en de gastvrijheid buitengewoon goed.

    Ed heel erg bedankt en wellicht tot een volgende keer!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    12-07-2021 |

  • "Bon frites op onze bruiloft"

    10,0

    Bon Frites heeft het eten verzorgd op onze bruiloft.
    Top personeel, heerlijk eten en de aankleding was super sfeervol!
    Alleen maar positieve reacties van onze gasten. Zeker een aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-07-2021 |

  • "Ronduit Fantastisch"

    10,0

    Bon Frites heeft bij ons een bedrijfslunch verzorgt dat was werkelijk geweldig goed eten, zeer vriendelijke mensen, en alleen maar lovende reacties van ons personeel.
    Deze foodtruck is echt een aanrader.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    21-06-2021 |

  • "Bon frites op onze bruiloft "

    10,0

    Bon frites heeft het eten geserveerd op onze bruiloft. Het eten was echt heerlijk en er ontbrak niets. Ik heb alle gasten alleen maar positief gehoord. Daarnaast super lieve en leuke mensen die er waren. Dat maakte ons feest echt compleet! Dachten goed met ons mee. Verder qua uitstraling super sfeervol. Wij kijken met veel plezier erop terug en zouden bon frites zeker aanraden aan anderen!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    19-06-2021 |

  • "Fantastisch "

    10,0

    Op 11 juni 2021 zijn wij in klein gezelschap in onze tuin getrouwd waarbij Bon Frites het eten verzorgde. Super mooie authentieke en verzorgde truck en aankleding van het buffet. Heerlijke kwalitatief goede producten en vers bereid. Prettig persoonlijk contact vooraf en een fijn gezelschap op de dag. Meer dan tevreden. Volgend jaar geven we een trouwfeest en daarbij is Bon Frites gelukkig weer bij aanwezig. Wij kijken er nu al naar uit!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    13-06-2021 |

  • "Top geregeld!"

    10,0

    Prettige communicatie en heerlijk eten!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    12-07-2020 |

  • "Fenomenaal"

    10,0

    Ed en zn team hebben het eten op ons trouwfeest fenomenaal geregeld! Niet alleen maken ze de lekkerste friet, hamburgers en zalmspiesjes, maar ze zijn ook erg plezierig om erbij te hebben. Leuk contact met onze gasten én zorgden ervoor dat wij af en toe iets te eten kregen (want daar is praktisch geen tijd voor als je zelf trouwt). Ook was de communicatie vooraf prettig en duidelijk. Een hele grote aanrader voor elk feest!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    16-09-2019 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
BonFrites
10,0
Op basis van 10 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck