Menu

Firma Vriendschap

Firma Vriendschap

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Firma Vriendschap is een sociaal maatschappelijk bedrijf(je) waarbij alles draait om vrienden. De jongens waarmee wij werken verdienen een tweede kans in het leven en die grijpen ze met beide handen aan.
Het plezier wat wij met en door hen beleven proef en zie je in alles terug. Het onderhouden en opdoen van nieuwe vriendschappen geeft ons een nog voldaner gevoel dan de producten die we serveren.

Vraag je naar onze specialiteit? Dan krijg je steevast 'onze vrienden' als antwoord.

Zo hebben we o.a. het geluk dat Job één van onze vrienden is. Met zijn jarenlange ervaring als Chef-Kok en eigen cateringbedrijf weet hij een ieder telkens weer te verrassen op culinair gebied.

Maar dat is zeker nog niet alles wat Firma Vriendschap te bieden heeft, want zoals het een goede vriendschap betaamt: We proosten graag!

Dus ook op het gebied van een drankje hebben wij alle expertise in huis om je van al je wensen te kunnen voorzien. Bieren, wijnen of cocktails: Wij weten wat genieten is.

Omdat we geen feestje willen missen zijn onze trucks dan ook zo opgebouwd dat we deze voor elke gelegenheid kunnen inzetten. Dankzij de gunstige afmetingen is de kans zélfs groot dat we een feestje kunnen vieren in je achtertuin!

Gerechten

Dankzij de samenwerking met onze vriend Job, kunnen wij je alles aanbieden wat een professioneel cateringbedrijf je biedt maar dan met de sfeer zoals je van vrienden mag verwachten.

Vis, Vlees, Vega, een specifieke keuken of strikte dieetwensen? Geef ons door wat je wensen zijn en we zorgen dat je binnen 48 uur een op maat gemaakt menu krijgt voorgeschoteld waarbij je gegarandeerd een top indruk achterlaat op je vrienden.

Chef's specials

Firma Vriendschap heeft tal van specialiteiten maar voor de echte festivals beperken we ons tot een select aantal succesnummers welke allen op "eigen-wijze wijze" worden bereidt. Je zal je vingers er bij aflikken...

1.) Broodje gemarineerde kippendij met zelfgemaakte kerriemayonaise.
Als je een broodje kip weet te waarderen, dan zullen we je laten ervaren hoe het óók kan!

2.) Pulled Pork met BBQ Saus.
Volgens Job's recept, dus niet zomaar nummer 13 in het dozijn.

3.) Broodje Hamburger.
Uiteraard zelfgemaakte burgers, met o.a. uienrelish, oude kaas, tomaat en BBQ Saus.

4.) Authentieke Paella.
Ook beschikbaar als Vega -variant of aan te vullen met kippendijen.

5.) Gegrilde groente.
Zo, of als salade.

6.) Moink Balls.
Een combinatie van Rund en Varken en inmiddels een echt "oldskool BBQ dish". Klaargemaakt volgens Job's recept en daardoor uniek in zijn smaak!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  250 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 7,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  71715983

Onze crew

De vaste crewleden van Firma Vriendschap zijn Arjan en Jens.

Arjan is de stoere man met gouden handjes én het organisatietalent. Hij heeft letterlijk elk schroefje van de eerste truck al eens in zijn handen gehad en het is dan ook dankzij hem dat er een eindresultaat is gekomen.

Op zijn menukaart tref je geen geitenkaas salade aan, maar steaks en burgers des te meer!

Jens kocht een Piaggio en wilde er een foodtruck van maken om meer tijd met vrienden door te brengen. Hij is de kleinste eter van het stel maar proost vooral graag op de vriendschap.

Bieren, Wijnen, Cocktails of fruitshakes zijn daardoor zijn absolute specialiteit.

Maar behalve de vaste crewleden zijn er nog veel meer vrienden van Firma Vriendschap. Zo behoort ook de 'awardwinning' chef-kok Job tot onze hechte vriendengroep. De Franse, Italiaanse keuken, tapas en babecue zijn voor hem gesneden koek en heeft hij 'de lekkere snelle hap' als geen ander onder de knie.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

1 beoordeling

 • "Zeer tevreden"

  10,0

  Zowel de communicatie als de service en kwaliteit waren erg goed. Kan zien dat jullie dit met passie doen, heel feel dank!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  18-12-2019 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Firma Vriendschap
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck