Menu

Firma Vriendschap

Firma Vriendschap

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wij zijn Firma Vriendschap. Geïnspireerd en ontstaan uit hechte vriendschappen dragen we graag ons steentje bij om dit ook te creëren tussen onze gasten.

Met een sociaal maatschappelijke insteek verbouwen wij onze trucks zelf. De mensen waarmee wij werken hebben - net als onze trucks - een enerverend verleden achter de rug en verdienen een tweede kans in het leven, welke ze letterlijk met beide handen aangrijpen.

Mede dankzij hen hebben we nu 7 trucks/ trailers zodat we gegarandeerd het juiste materiaal kunnen inzetten voor elke partij, op elke locatie.

Van een 3,5 meter kleine foodtruck om in de tuin te parkeren, tot een volledig rijdende horeca keuken mét mini-restaurant van 12 meter lang; wij hebben het!

Als vanzelfsprekend voldoet al ons materiaal aan de voorwaarden als het gaat om de voedselveiligheid én is alles zeer makkelijk in te richten om te voldoen aan de richtlijnen m.b.t. de huidige COVID-19 problemen.

Gerechten

Onder de naam 'Firma Broederschap' zijn we uitgegroeid tot een professioneel cateringbedrijf maar dan met de sfeer zoals je van vrienden mag verwachten.

Onze broeders, de chef-koks, zijn zelfstandigen die allen hun eigen specialiteiten hebben. Ook op dit vlak proberen we dus altijd tegemoet te komen aan je voorkeuren!

Vis, Vlees, Vega, een specifieke keuken, dieetwensen of dieet eisen? Geef ons door wat je wensen zijn en we zorgen dat je binnen 48 uur een op maat gemaakt menu krijgt voorgeschoteld waarbij je gegarandeerd een top indruk achterlaat op je vrienden.

Chef's specials

We hebben tal van specialiteiten maar voor festivals beperken we ons tot een paar succesnummers welke allen op eigen-wijze wijze worden bereidt. Je zal je vingers er bij aflikken!

1.) Gemarineerde kippendij met zelfgemaakte kerriemayonaise;
Als je een broodje kip weet te waarderen, dan zullen we je laten ervaren hoe het óók kan!

2.) Pulled Pork met BBQ Saus op Vissch' wijze;
Dus niet zomaar het nummertje 13 in een dozijn..24 uur in de marinade, 10 uur in de smoker met zelf samengestelde houtmix en bijpassende garnering.

3.) Hamburger;
Klinkt saai maar is waanzinnig! 100% rundvlees,100% zelfgemaakt. Afgetopt met o.a. oude kaas, uien relish en (Cliché) : een potje extra liefde.

4.) Authentieke Paella;
Sharing is Caring! Na één hap snap je onze mediterrane levensstijl...Ook beschikbaar als Vega -variant of met kippendijen.

5.) Moink Balls;
Een "Oldskool BBQ dish" van rund en - varkensvlees, maar klaargemaakt zoals wij vinden dat het hoort. Do you have the balls for it?

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    250 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 7,95
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    71715983

Onze crew

We zijn gek op gezelligheid en willen geen feestje missen. Ieder van ons heeft zich daarom op andere wereldkeukens gespecialiseerd.

Wie er op jouw gelegenheid in een truck komt aanrijden hangt dan ook helemaal af van je eigen wensen! Aziatisch, Barbecue, of een 8-gangen diner in Franse stijl? Wij sturen onze topper naar jouw top partij!

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

7 beoordelingen

  • "Heerlijke verjaardag."

    10,0

    Firma vriendschap ingehuurd voor 65 man, zodat mijn vriend niks meer hoefde te doen op z'n verjaardag.

    Heerlijke hapjes en daarna een goed gevulde BBQ.
    Zelfs een tap, glazen, tafels en stoelen.
    Alles was heerlijk geregeld en gezellige mensen, echte vrienden ;)

    Echte aanrader.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    08-08-2022 |

  • "Last minute zegt Vriendschap af"

    2,0

    Zeer onprofessioneel dat nadat er een menu is samengesteld en er een akkoord is gesloten, Jens laat weten NIET meer te komen. We zitten nu zonder foodtruck op ons evenement!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    23-06-2022 |

  • "Vrienden voor het leven!"

    9,3

    Geweldig, wat een ervaring! De sfeer die firma vriendschap neerzet met (de uitstraling van) hun foodtrucks is heerlijk ongedwongen. Echt een festival sfeer! Het eten is in lijn hiermee: simpele robuuste gerechten, maar top qua smaak! Tot slot is de service top, goede en vlotte communicatie.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-06-2021 |

  • "Bruiloft catering"

    9,3

    Onze bescheiden Corona bruiloft was toch een klein feest met de koffie Piaggio en de broodjes uit de foodtruck van deze profesionals! Min vrouw was aangenaam verrast over de speciale dieet wensen waar rekening mee is gehouden en de broodjes waren werkelijk fantastisch! Vooral de rosbief broodjes en hamburgers mogen nog een keer op herhaling! Goeie service en net dat kleine beetje extra aandacht wat je wilt op een bruiloft! Ga zo door heren!!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    12-11-2020 |

  • "Perfect!"

    10,0

    Jens en Job hadden een top catering geregeld voor ons jaarlijkse vriendenuitje.

    Een lekker biertje werd geschonken en wij hadden gekozen voor de pulled pork en de broodjes hamburger. Letterlijk om de vingers erbij af te likken!

    Bedankt voor de goede zorgen!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-09-2020 |

  • "Gezellig volk, fantastisch eten!"

    9,3

    Voor mijn feestje kwamen ze met 3 man sterk en een extra truck om de 1,5 meter afstand te kunnen beïnvloeden.

    Erg leuke mensen en super lekker gegeten. Foodtrucks zijn erg leuk maar het concept is eerder “een aparte vorm van catering”. Voor mij was het perfect. Bedankt mannen!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    19-09-2020 |

  • "Zeer tevreden"

    10,0

    Zowel de communicatie als de service en kwaliteit waren erg goed. Kan zien dat jullie dit met passie doen, heel feel dank!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-12-2019 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Firma Vriendschap
8,6
Op basis van 7 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck