Menu

Pief Pof Plank

Pief Pof Plank

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Pief Pof Plank is ontstaan in Italie op het eiland Elba. Hier hebben Karen en Chantal elkaar leren kennen. Tijdens de heerlijke zomerse gesprekken kwamen we erachter dat we veel dezelfde interesses hebben waaronder de passie voor koken.

Met de gezamenlijke interesse voor koken zijn we verder gegaan, en binnen no time was onze foodtruck gerealiseerd. Onze mooie gepimpte caravan reist door heel Nederland van foodtruckfestivals, bruiloften, communiefeesten, bedrijfsevents naar heerlijke tuinfeesten bij uw thuis. Onze truck heeft een gasbbq, inclusief poffertjesplaat waardoor wij op al uw wensen kunnen inspelen.

Maar niet alleen de catering, het hele evenement kunnen wij voor u realiseren. Denk hierbij aan aankleding, verlichting, muziek. Wij regelen het allemaal.

piefpofplank
weorganize4u
dock73

Gerechten

Onze foodtruck is zo gemaakt dat wij alles kunnen maken. Hartige en zoete poffertjes, blini’s, sate, hamburgers, pulled pork, smoohties, wafels, gluwein, kaiserschmarnn, soepen of tapasplanken. Maar denk ook aan buffetten die wij op wens kunnen maken. We werken veel samen met locale ondernemers, streekproducten en boeren. Wij maken alles zelf dus alles is heerlijk vers.

Chef's specials

Onze specialiteit zijn onze blini's die we hartig beleggen met rosbief, blauwe kaas of zalm. Daarnaast bieden we zoete poffertjes aan met verschillende toppings. Maar ook zeker moeten we onze overheerlijke sate en hamburgers. Door onze liefde voor Italië en de Italiaanse keuken, maken wij ook regelmatig Italiaanse gerechten naar wens.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  200 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 6,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  73659304

Onze crew

Karen en Chantal zitten in de evenementenbranche waar ze alle twee hun eigen bedrijf in hebben, Chantal in het zuiden van het land (Weorganize4u) en Karen (Dock73) in het midden van het land, zodat wij onze klanten goed kunnen bedienen. Daarnaast heeft Karen haar eigen foodtruckfestival in Houten, genaamd BonAppetito en zit Chantal in het bestuur van de Maasbrachter Havendagen. Met de passie voor koken zijn ze dan ook de foodtruck begonnen om het totaal plaatje compleet te maken en ieder evenement tot een succes te maken

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

3 beoordelingen

 • "Leuke foodtruck "

  10,0

  Heerlijke wafels en poffertjes gegeten!
  Leuke foodtruck!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  05-02-2020 |

 • "Aanrader! "

  10,0

  Al verschillende malen bij deze foodtruck gegeten. Leuke en gezellige uitstraling maar vooral heerlijke gerechtjes zoals saté, hamburgers en poffertjes gehad. Speelt ook in op de wensen van de klant. Zeer zeker een aanrader!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  05-02-2020 |

 • "Leuke truck"

  8,7

  Leuke foodtruck hebben al verschillen de gerechtjes geproefd heerlijk poffertjes wafels blini's met zalm sate' hamburgers

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  05-02-2020 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Pief Pof Plank
9,6
Op basis van 3 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck