Menu

Pauline's Cuisine Koffie Piaggio

Pauline's Cuisine Koffie Piaggio

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Ontdek onze unieke mobiele koffiebeleving met de vintage Piaggio Vespacar P1200 uit 1982, die overal naartoe rijdt!

Deze prachtige Piaggio Vespacar heeft een bijzonder verleden als trouwe metgezel van een schaapsherder die 30 jaar lang door de betoverende Côte d'Azur heeft gereisd, met zijn schaapjes in de achterbak. In 2010 hebben wij deze unieke wagen verworven en enkele jaren geleden omgetoverd tot een sfeervolle koffiebar. Uitgerust met een hoogwaardige tweegroeps Faema E61 espresso machine, kunnen wij moeiteloos tot wel 250 espresso's, cappuccino's of americano's per uur serveren.

Laat je verleiden door onze koffiebonen, een exclusieve blend die speciaal op verzoek voor ons gebrand is. Deze unieke mix combineert zorgvuldig geselecteerde bonen uit Brazilië, Guatemala en Colombia, wat resulteert in een verrukkelijke smaaksensatie die je niet wilt missen.

Of het nu gaat om (grote) trouwerijen, sprankelende evenementen, de feestelijke opening van een bedrijf of andere festiviteiten, wij staan klaar om de koffiecatering te verzorgen die uw gasten zullen verrassen!

Onze Piaggio is flexibel inzetbaar op elke gewenste locatie, zolang er stroom aanwezig is (2 groepen, 16 ampère - 230 Volt).

In overleg kunnen wij ook heerlijke (zelfgemaakte) taarten, koekjes, verse broodjes en andere verfrissende dranken serveren.

Gerechten

Van espresso tot aan latte macchiato en van een
cappuccino tot aan een ijskoffie. Van verse muntthee tot icetea. Wij kunnen alles maken, met zowel koemelk als havermelk, en op aanvraag ook andere melksoorten!

Ook bieden we op aanvraag allerlij soorten zelfgemaakte taartjes aan: blondies, brownies, kokosmakronen of flapjacks, wat u maar wilt.

Chef's specials

Onze cappuccino en espresso zijn de paradepaardjes. Doordat we onze koffieblend helemaal erop hebben uitgekozen zijn de bonen die we gebruiken sterk genoeg om een lekkere pittige cappuccino van te zetten, maar ook zacht genoeg voor een heerlijk espresso.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  100 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  09132319

Onze crew

De crew bestaat uit mijzelf (Pauline) en mijn twee zonen Teun en Sjoerd. Ik ben 20 jaar geleden met mijn bedrijf begonnen en verzorg cateringen en geef kooklessen (in binnen en buitenland), chocoladeworkshops en heb sinds 10 jaar een oude piaggio omgetoverd tot onze koffiekar.

Zonen Teun en Sjoerd hebben ook allebei veel horeca en barista ervaring en kunnen van iedere cappuccino een kunstwerkje maken.

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Pauline's Cuisine Koffie Piaggio
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck