Menu

Mr. Cooper's

Mr. Cooper's

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Tijdens een lange zomeravond, rondom het kampvuur én onder het genot van een biertje, ontstond het idee van mr. Cooper. Niet lang daarna werd er een foodtruck gekocht en omgebouwd tot wat hij nu is. Laat je niet misleiden door deze ‘kleine’ truck, want hij zorgt voor grootste gezelligheid en heerlijk eten! Samen met Wendy en Arjan reist hij heel wat af. Tuin en bedrijfsfeestjes, markten, festivals, of een trouwerij, niks is te gek. We kennen geen vast ritueel, behalve de sfeer: die zit er altijd in. Uiteraard kunnen we op eigen initiatief van alles bedenken en bereiden. Denk bijvoorbeeld tijdens een koude winterdag aan een broodje braadworst met zuurkool, een klassieke stamppot of een warme chocolademelk met slagroom. Op een zomerse dag gooien we graag de grill aan en bereiden we robuuste burgers en gemarineerde spiesen (vlees en groente) of bereiden we (belegde) broodjes, soepen en salades. Allemaal opties, maar het liefst horen we jouw ideeën en wensen en bespreken we samen de mogelijkheden.

Gerechten

Mr. Cooper is een echte avonturier en kent geen vaste menukaart. Hij serveert wat jij wil! Het menu wordt dan ook geheel aangepast aan jouw wensen. Het eten is van eigen creatie en grotendeels (t)huisgemaakt. Heb je liever een voorstel van ons, of wil je dat we meedenken? Dat kan natuurlijk altijd!

Chef's specials

Onze specialiteit is dat we ons helemaal aanpassen naar jullie voorkeuren. We vinden het belangrijk om jullie een onvergetelijke ervaring te geven.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    150 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 000
  • Bedieningsregio:
    EMMEN + 100 km
  • KvK nummer:
    85340014

Onze crew

-Wendy, de vrouw: overdag een toegewijde zorgmanager en het creatieve brein achter alle heerlijke gerechten die Mr. Cooper serveert. Ze is een echte foodie die het heerlijk vindt om thuis te kokkerelen.

-Arjan, de man: een hardwerkende techneut en de spierballen achter Mr. Cooper. Bij Arjan staat gezelligheid altijd bovenaan! Doet wat hij zegt en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

-Mr. Cooper`s : de foodtruck & de grote droom van Wendy en Arjan. Hij serveert lekker eten en staat er altijd goed gekleed bij. Hij weet wat hij wil uitstralen en weet als geen ander een goed feestje te geven. Heb je ideeën over de aankleding of een bepaald thema? Zeg het gerust en we zullen kijken naar de mogelijkheden.

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Mr. Cooper's
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck