Menu

Ajuma Asian Bites

Ajuma Asian Bites

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Welkom bij Ajuma Asian Bites!

Stap binnen in een wereld vol smaaksensaties en duurzaamheid, waar we de groene revolutie omarmen met onze uitgebreide selectie aziatische fingerfood. Van heerlijk gevulde gyoza's tot verrukkelijke aziatische plant bases bitterballen, Ajuma Bites biedt een culinair avontuur dat niet alleen je smaakpapillen zal verwennen, maar ook de planeet zal doen zingen.

Bij Ajuma Bites geloven we dat elk bedrijfs- of publieksevenement een kans is om iets speciaals te creëren. Onze foodtruck staat klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen, met smaken die je nog nooit eerder hebt geproefd en een service die je gasten zal verrassen en verwennen.

Of het nu gaat om een bedrijfsborrel, een conferentie, een beurs of een publiek festival, onze foodtruck staat klaar om jouw gasten te verwennen met heerlijke plantaardige lekkernijen. We bieden een flexibel menu dat kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren van jouw evenement, en we streven ernaar om elke ervaring onvergetelijk te maken.

Met Ajuma Bites hoef je je geen zorgen te maken over de catering. Laat ons team van ervaren chefs en bedienend personeel jouw evenement tot in de puntjes verzorgen, terwijl jij ontspannen kunt genieten van het feest.

Dus als je op zoek bent naar een unieke en smaakvolle cateringervaring voor jouw bedrijfs- of publieksevenement, kijk dan niet verder dan Ajuma Bites Foodtruck. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we van jouw evenement een onvergetelijke gebeurtenis kunnen maken.

Gerechten

Ontdek onze diverse selectie van smaakvolle hapjes, zoals knapperige loempia's, verrukkelijke gyoza's, Aziatische gehaktballetjes en yakitori spiesjes. Dit is ook mogelijk in heerlijke borrelplanken.

En vergeet onze unieke vegetarische en veganistische opties niet, zoals champignon-erwt massala, broccoli-linzen met 5-spice en spinazie-kaas met komijn bitterballen.

Bij Ajuma Asian Bites kun je kiezen tussen vegetarisch, veganistisch of vlees, zodat iedereen kan genieten van onze heerlijke Aziatische smaken!

Chef's specials

Laat je verrassen door onze handgemaakte bitterballen, een heerlijke snack op basis van groenten - geen vleesvervanger, maar een smaakvolle traktatie die goed is voor zowel de natuur als voor jou. Met verrassende smaken zoals champignon-erwt massala, broccoli-linzen met 5-spice en spinazie-kaas met komijn, zijn onze bitterballen niet alleen lekker, maar ook een duurzame keuze die je smaakpapillen zal betoveren!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    300 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 10
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    34137133

Onze crew

Ontmoet Abigail en Wesley, twee jonge ondernemers met een levenslange vriendschap en een passie voor heerlijk eten. Met hun diepgewortelde ervaring in de horeca, leisure en hospitality branche, hebben ze drie verschillende foodtrucks gecreëerd - perfect voor elk feest, groot of klein!

Van knapperige springrolls tot verrukkelijke dumplings, hartige yakitori en verfrissende sushi rolls, Abigail & Wesley brengen de smaken van Azië recht naar jouw evenement. En vergeet niet onze unieke Ajuma bitterballen - een heerlijke verrassing voor de smaakpapillen!

Laat ons jouw feest naar een hoger niveau tillen met ons heerlijke assortiment en onze ongeëvenaarde gastvrijheid.

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Ajuma Asian Bites
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck