Menu

Big Red OCK

Big Red OCK

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Big Red One
1) Foodtruck huren zonder personeel
De foodtruck is te huur voor eigen catering met “rijdende keuken” of voor promotionele doeleinden, zoals fotoshoots, beurspresentaties of aankleding van jouw bedrijfsevenement.

2) Foodtruck met personeel en catering:
Vanuit de Big Red One, een oldtimer Renault Estafette uit 1980, serveren wij met liefde en plezier pure en eerlijke lekkernijen en heerlijke drankjes op evenementen, beurzen, bruiloften, borrels en feestjes, zowel zakelijk als in de privésfeer.

Eerlijke lekkernijen met liefde en plezier
Wat staat er op het menu?
"Alles" is mogelijk..
Dat bepalen wij graag in overleg met jou ! Wil je een lunch, picknick of stevige snack aan het eind van de middag? Dan hebben we heerlijke taco’s, hotdogs, salades, sandwiches en diverse soepen op het menu staan. Maar ook een aangeklede borrel, welkomstcocktail of dessertbuffet verzorgen wij met liefde en plezier. Proef ook onze limonades en drankjes met Caraïbische twist.
Onze ultieme favoriet is Poke Bowl. Hip, gezond, kakelvers en superlekker.
Mocht je iets anders in gedachten hebben, dan horen wij dat graag, wij zijn flexibel in ons aanbod en staan open voor jouw ideeën.

Gerechten

Wat staat er op het menu?
Alles is mogelijk..
Dat bepalen wij graag in overleg met jou ! Wil je een lunch, picknick of stevige snack aan het eind van de middag? Dan hebben we heerlijke taco’s, hotdogs, salades, sandwiches en diverse soepen op het menu staan. Maar ook een aangeklede borrel, welkomstcocktail of dessertbuffet verzorgen wij met liefde en plezier. Proef ook onze limonades en drankjes met Caraïbische twist. Mocht je iets anders in gedachten hebben, dan horen wij dat graag, wij zijn flexibel in ons aanbod en staan open voor jouw ideeën.

Chef's specials

Poké Bowls.
Onze ultieme favoriet is Poké Bowl.
Hip, gezond, kakelvers en superlekker. Vis, vega, vegan.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  100 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Den Haag + 100 km
 • KvK nummer:
  62833340

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Big Red OCK
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck