Menu

Los Totopos

Los Totopos

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Al langer hadden we de wens om een concept rond de Mexicaanse keuken te ontwikkelen en dat is Los Totopos geworden. Een totopo is wat wij hier een nacho noemen maar eigenlijk is de nacho de Amerikaanse naam voor totopo. De totopo is dus de originele Mexicaanse nacho en gemaakt van maismeel en dus glutenvrij. De totopo is gebakken in de oven zonder vet of olie.
Met recht een healty snack die je zonder schroom kunt eten.
Voor op de totopos hebben we gekozen voor de klassiekers als guacamole gemaakt van verse avocado en een echt powerfood, chili con carne gemaakt van biologisch rundvlees en zonder toevoeging van E-nummers en natuurlijk ook zure room en cheddar cheese als guilty pleasure. Ook voor de vegans onder ons zijn de topopos een uitkomst met veel vegan toppings zoals hummus en onze linzen chili. Hiernaast hebben we voor de fijnproevers een assortiment party bites en cocktails. Dit cocktail concept is uitermate geschikt voor intieme feestjes, bruiloften ect.
Los Totopos werkt vanuit een iconische Amerikaanse foodtruck. Dit is de foodtruck zoals die in ieders verbeelding er uit ziet. Deze Grumman Olsen Step Van uit 1982 is door ons uit Amerika gehaald en volledig gereviseerd en omgebouwd tot volwaardige foodtruck. De Step Van heeft in New Jersey dienstgedaan als bestelbus en was na zijn dienst jaren volledig verweerd en motorisch op. Na dat wij eerst het motorische gedeelte hebben aangepakt en van de Step Van de motor, remmen en verlichting volledig hebben gereviseerd, zijn we begonnen aan de buiten kant. Het aluminium waarvan de carrosserie is gemaakt is helemaal geschuurd en gepolijst. De carrosserie is volledig van aluminium gemaakt om gewicht te besparen en ook al is de foodtruck het formaat van een kleine vrachtwagen toch weegt hij net 2000 kilogram.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  200 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  27301402

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Los Totopos
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck