Menu

Loek @ me

Loek @ me

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

[e-mail] is ontstaan uit een twintigtal jaren ervaring in diverse horeca segmenten, party catering en natuurlijk foodtrucks!
Met een brede basis aan kennis kan [e-mail] zeer breed worden ingezet en kan er uit tal van invullingen worden gekozen. Naast het inzetten van de foodtruck kunt u bij mij ook terecht voor alle overige zaken die wellicht nodig zijn voor uw feest, jubileum of festival. Met zusterbedrijf Bruisend kunnen wij u de helpende hand bieden voor al uw vragen en ook mogelijke oplossingen aanbieden!

Gerechten

Door de flexibele indeling van de Loek@Me truck kan er uit een veelvoud aan gerechten gekozen worden, van Hotdogs tot belegde broodjes en van slushpuppy tot grand dessert. Voor iedere invulling plaatsen we de daarvoor benodigde apparatuur
in de truck!

Chef's specials

Chef's Special in de Loek@Me truck is de hotdog! Op een vers broodje de grote overheerlijke hotdog met diverse toppings naar keuze. Voor ieder seizoen een geschikte topper op uw feest!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  200 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  73045217

Onze crew

De geweldige crew bestaat uit Loek & Gera. Samen zorgen wij voor een goede en professionele invulling van het door u gewenste foodconcept! Beiden hebben we een bak aan ervaring in de hospitality branche, waardoor naast het bereiden van uw gerechten ook veel andere aspecten zoals gastvrijheid en hygiëne aan bod komen.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Loek @ me
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck