Menu

Koffie Donatie Bar ''You''ll Never Walk Alone 1

Koffie Donatie Bar ''You''ll Never Walk Alone 1

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

De betekenis van KDB-Schenk en de bedoeling.

KDB (Koffie Donatie Bar) is de handelsbenaming en Schenk is het koffiemerk van initiatiefnemer (Paul Peeman), dat hij zelf heeft bedacht en opgericht zijn slogan is dan ook wij schenken koffie, u schenkt onbewust! Waarom hij dit doe, hij is zelf iemand met een medische geschiedenis heeft waar je helemaal akelig van word, en hierdoor 100% is afgekeurd maar stil zitten kan hij niet hij wil onder de mensen zijn en voor andere wat willen betekenen.

€ 0,50 per consumptie van deze koffie, sluch en ijsbar-schenkwagen gaat er dan ook naar zorgdoelen. Om hiermee iets terug te willen doen voor deze zorgdoelen waar hijzelf en zijn vrouw mee te maken hebben.
De bedoeling is om wekelijks een ander zorgdoel te ondersteunen met onze koffie, sluch en ijsbar-schenkwagen (You''ll Never walk Alone 1). Deze kdb-schenkwagen is een koffieaanhangwagen met 2 bonenkoffiemachines, een schepijsvitrine en een 3 tanks sluchmachine waar ook ijskoffie in kan. Heeft een eigen stroom en watervoorziening erop en hebben wij hiermee een capaciteit van 2000 koppen koffie per uur. Wij hebben zelf stroom en water bij ons en hebben indien nodig een 3½ KVA Aggregaat bij ons als noodstroom.

Wij zijn dus een soort van Starbucks, sluch en ijscoman ineen maar dan helemaal mobiel. Hiermee verkopen wij koffie/thee/chocomelk ijskoffie en slushpuppie en schepijs € 0,50 van de omzet van deze mobiele kdb-schenkwagen ofwel rijdende koffie/ijswagen kom ten bate voor de zorgdoelen.

Deze zorgdoelen zijn: Cliniclowns, KiKa, Diabetes stichting, Nederlandse Hartstichting, Hersenstichting, Longfonds, Nierstichting en nog 8 andere zorgdoelen.

Zolang het Coronavirus heerst, gaat momenteel de opbrengst van € 0,50 per consumpties naar het longfonds. Voor verder onderzoek van beschadigde longen n.a.v. Covid 19.

Gerechten

Koffie, Espresso, Cappuccino, Wiener melange, Chocomelk, Thee diverse soorten ijskoffie slushpuppie en vier soorten schepijs

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  200 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 2,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  80022995

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Koffie Donatie Bar ''You''ll Never Walk Alone 1
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck