Menu

Mr. Catering

Mr. Catering

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Mr. Catering: Jouw Complete Cateraar voor Evenementen

Bij Mr. Catering zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van catering op locatie voor diverse evenementen. Ons professionele team staat voor je klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met onze hoogwaardige service en unieke aanbod.

Cocktail & Koffie Catering en Foodtruck Concepten

Cocktail Catering: Ons ervaren team van getalenteerde bartenders staat klaar om de meest smaakvolle en visueel aantrekkelijke cocktails te serveren op jouw evenement.

Koffiebar op Locatie: Onze deskundige barista's serveren de meest verfijnde koffiespecialiteiten, van klassieke espresso's tot innovatieve latte creaties.

Foodtruck Concepten: Maak jouw evenement extra speciaal met onze unieke foodtruck concepten, zoals de Italiaanse Truck met heerlijke pasta's of pizza's, de Poké Bowl Truck met gezonde en smaakvolle poké bowls, en de Hamburger of Hotdog Truck voor klassieke en smakelijke opties.

Luxe Hapjes & Zoetigheden

Als veelzijdige cateraar bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan luxe hapjes en heerlijke zoetigheden aan, zoals borrelplanken, blini's met zalm, pata negra, mini poké bowls, huisgemaakte taarten en koekjes & gebakjes.

Gemakkelijk & Overzichtelijk

Wij begrijpen dat het organiseren van een evenement stressvol kan zijn. Daarom zetten wij ons in om het proces zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Wij regelen alles van A tot Z op het gebied van catering, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van jouw evenement.

Neem Vandaag Nog Contact met Ons Op

Ben je geïnteresseerd in onze unieke cocktail, koffie catering service, foodtruck concepten of luxe hapjes en zoetigheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Als jouw betrouwbare cateraar kijken wij ernaar uit om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen! Kies Mr. Catering voor een onvergetelijke ervaring, waarbij kwaliteit, gastvrijheid en smaak centraal staan.

Gerechten

# Poke Bowls
# Pasta's
# Burgers
# Patatje stoof
# Frituur
# Luxe italiaanse broodjes
# Patat
# Burgers
# Hot dogs
# Broodje bal
# Borrel planken
# Koffie bar
# Cocktailbar
# Bier, wijn, fris
# Canolli's
# Pizza

Chef's specials

De specialiteit van onze foodtruck varieert afhankelijk van het gekozen concept. Hier zijn enkele voorbeelden van onze Chef's specials per foodtruck:

Italiaanse Truck: Onze chef's special is een overheerlijke, huisgemaakte lasagne met een rijke saus op basis van tomaten en verse kruiden, gelaagd met pasta en gesmolten kaas.
Poké Bowl Truck: De specialiteit van onze chef is een "Signature Poké Bowl" met verse, gemarineerde zalm, knapperige groenten, edamame, avocado, en een speciale huisgemaakte saus, geserveerd op een bedje van sushi-rijst.
Hamburger of Hotdog Truck: Onze chef's special is een sappige, op houtskool gegrilde hamburger met huisgemaakte saus, krokant gebakken spek, kaas, sla, tomaat en augurk, geserveerd op een vers gebakken broodje.
Elke Chef's special wordt zorgvuldig samengesteld om de unieke smaken en kwaliteit van onze foodtrucks te benadrukken en jouw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    250 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 8
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Barendrecht + 100 km
  • KvK nummer:
    78300339

Onze crew

Onze crew bestaat uit een toegewijd en gepassioneerd team van professionals:

Evenementmanager: Verantwoordelijk voor de algehele coördinatie.
Bartenders: Bereiden en serveren cocktails, mocktails en andere dranken.
Barista's: Gespecialiseerd in diverse koffiespecialiteiten.
Chefs: Bereiden smaakvolle gerechten met oog voor detail en kwaliteit.
Keukenhulpen: Assisteren chefs en onderhouden keukenhygiëne.
Gastheren/Gastvrouwen: Verzorgen warm ontvangst en uitstekende service.
Afwashulpen: Schoonmaken van servies, bestek en keukenapparatuur.
De exacte samenstelling van onze crew hangt af van de specifieke behoeften van jouw evenement en kan worden aangepast aan jouw wensen en vereisten.

Video's

Sfeer impressie beurs

Poke Bowl Barendrecht

Koffie bar

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Mr. Catering
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck