Menu

Pofferdikkie

Pofferdikkie

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Pofferdikkie heeft heerlijke bio-poffertjes gemaakt van biologische eieren, melk en meel van Molen de Zandhaas in Santpoort. Deze serveren we traditioneel met roomboter en poedersuiker of andere toppings als (biologische) stropen, fruit, likeur en andere toppings. Pofferdikkie heeft een sterke voorkeur voor biologische, seizoens- en streek- producten.

De caravan een Adria 380 uit 1972 is niet alleen een foodtruck, maar ook een kunstwerk en is gespoten door graffiti kunstenaar Hugo Kaagman. De caravan heeft van ver af een oerhollandsche Delfts Blauwe uitstraling, maar van dichtbij zijn er allerlei details te zien, die een dikke knipoog zijn naar de multiculti samenleving. Het idee erachter is verbinding... iedereen kan poffertjes eten, want ze zijn halal, kosher.... en we hebben zelfs vegan (op aanvraag).

Wij hebben op verschillende festivals & evenementen mogen staan als Rollende Keukens, Eten op Rolletjes, Landjuweel Ruigoord, Social Garden, Pleinvrees, Nazomeren Festival, Taste of Holland (Jaarbeurs) etc.

Gerechten

Pofferdikkie serveert (h) eerlijke biologische poffertjes gemaakt van meel van Molen de Zandhaas in Santpoort, biologische eieren en biologische melk van de Kweker in Amsterdam. Deze serveren wij gewoon met roomboter & poedersuiker en/of verschillende (biologische) stropen en eventueel aangevuld met toppings passend bij het seizoen.... denk aan aardbeien met slagroom, gebakken appel/kaneel met slagroom, Nutella/caramel, speculaaslikeur etc.

Chef's specials

Poffertjes op grootmoeders wijze

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  100 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  62356348

Onze crew

Pofferdikkie staat voor de Nederlandse samenleving... een tolerante en multiculti samenleving. Binnen ons team houden wij van diversiteit, de medewerksters zijn van diverse afkomst als Nederlands, Surinaams, Braziliaans, Marokkaans en we zijn op zoek naar iemand uit Kazachstan.

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

1 beoordeling

 • "Pofferdikkie wat lekker!"

  10,0

  Wat een heerlijke poffertjes! We waren met een groepje en hebben hier meerdere smaken uitgeprobeerd (poedersuiker, slagroom, verschillende likeurtjes). Ze zijn om je vingers bij af te likken! De foodtruck zelf vond ik heel mooi ontworpen. Supergave delftsblauwe art-caravan! Zeer origineel.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  26-03-2018 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Pofferdikkie
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck