Menu

De knul van smul

De knul van smul

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

(UNIEK IN NEDERLAND NIEUW ONZE SMULBOOT)
Iets te vieren of een speciale bijeenkomst? Wij verzorgen voor de zakelijke markt of particulier uw complete catering voor uw feest of (zakelijke) bijeenkomst.

De knul van smul heeft jarenlange ervaring in het horeca vak in vele gerenommeerde restaurants heeft ‘onze chef ‘ ervaring op gedaan o.a. Auberge Navet, restaurant Denneheuvel, het koetshuis in Bennekom en de Echoput. Hierdoor worden op uw feest met de mooiste ingrediënten heerlijke en mooie gerechten gepresenteerd. Zo heeft u zelf alle tijd en aandacht voor uw vrienden, familie of relaties

Heeft u zelf wensen buiten onze voorgeschreven buffetten geef het aan en neem contact met ons op wij verzorgen uw catering graag op maat Wij maken elk feest graag af of uw zakelijk event extra speciaal en zorgen dat alles tot in detail is geregeld.

Alles is vers en verzorgd niets is te gek en samen met u regelen wij het! Alles naar uw wens en de wensen van uw gasten.

Een compleet buffet passend bij elke gelegenheid. Ook compleet met servies en de afwas nemen wij gewoon weer mee, dit doen wij voor u.

Wilt u ook personeel op uw feest of bijeenkomt? Geen probleem wij regelen het voor u, intern of via [link]

Tijd voor een feestje op werk? Of een prive feest ? Daar hoort lekker eten en drinken bij! Bij Smul ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de leukste foodtruck met de lekkerste gerechten. Wij kunnen ook zorgen voor diverse foodstands en hebben goed contact met diverse foodtruckers door heel Nederland. Van broodje bal, verse friet , BBQ, heerlijke saté tot Mexicaanse taco’s. Met onze ruime keuze aan foodtrucks is elk gerecht mogelijk en wordt jouw feest gegarandeerd een succes. Ook kunnen wij de gehele drankcatering voor u verzorgen.

Foodtrucks zijn origineel en verrassend Zij zorgen niet alleen voor smaakvol eten, foodtrucks zijn ook een toevoeging voor de beleving Super gave catering, huur een foodtruck via De knul van smul

Gerechten

Foodtruck menu

Bitterballen van risotto met oude kaas en knoflook met saffraan aioli

Carpacio met pesto, rucola en truffel crème

Smul ciabatta met gekruid gehakt en frisse dressing

Puntzak pastasalade met pesto en zongedroogde tomaat

Gamba spiesje met aioli

Gazpachio heerlijke koude Spaanse soep

Smulplankje een tapas plankje voor twee

Smulboot menu

Warm gerookte zalm burger met tomaten jam,rucola, rode ui en komkommer

Calamaris Romana

Kibbeling (op z’n Spaans)

Fish en chips (op z’n Spaans)

Gamba’s van de grill

Zalm taco’s

Spaanse vis soep

Chef's specials

Wij verzorgen graag uw complete feest.
Van de hapjes en gerechten tot de dranken en aankleding.
Iets te vieren of een speciale bijeenkomst? Wij verzorgen voor de zakelijke markt of particulier uw complete catering voor uw feest of (zakelijke) bijeenkomst.

De knul van smul heeft jarenlange ervaring in het horeca vak in vele gerenommeerde restaurants. Hierdoor worden op uw feest met de mooiste ingrediënten heerlijke en mooie gerechten gepresenteerd. Zo heeft u zelf alle tijd en aandacht voor uw vrienden, familie of relaties

Heeft u zelf wensen buiten onze voorgeschreven buffetten geef het aan en neem contact met ons op wij verzorgen uw catering graag op maat Wij maken elk feest graag af of uw zakelijk event extra speciaal en zorgen dat alles tot in detail is geregeld.

Alles is vers en verzorgd niets is te gek en samen met u regelen wij het!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  400 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 20,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  73227838

Onze crew

Smul is een gezellige en stijlvolle delicatessen winkel en cateraar voor zowel zakelijk al particulier.

“Kwaliteit, versheid en service staan bij ons voorop.”

De winkel met de lekkerste kant en klare maaltijden, kaas, wijn, tapenades, olijven, tapas, vleeswaren, worsten en delicatessen. Wij verzorgen ook graag uw complete catering of hapjes in allerlei soorten en maten. Of het nu gaat om een mooi buffet, hapjes, tapas of BBQ het kan bij Smul allemaal!

Onze foodtruck op locatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Wij koken en verzorgen uw maaltijd, of buffet met passie en liefde. Waar kwaliteit boven alles staat en maken van elke gelegenheid iets bijzonders. Laat u inspireren door onze ideeën!

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

1 beoordeling

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De knul van smul
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck