Menu

Moor Bites

Moor Bites

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Moor Bites is een foodtruck concept die de Marokkaans & Mediterraanse keuken serveert op festivals en privé- aangelegenheden. Vanuit een tot rollende keuken omgebouwde Mercedes 406 uit 1973, serveren wij kneitergoede gerechten met (h)eerlijke ingrediënten en een gezonde dosis Marokkaanse gastvrijheid! Van rijkelijk gevulde premium pita’s uit de heteluchtoven, tot geraffineerde tajines en bastillas, of toch liever vegetarisch? Daag ons uit en wij garanderen dat we meer dan aan de verwachting voldoen!

Gerechten

- Couscous salade: authentiek gestoomde couscous, pijnboompitten, gewelde rozijnen, verse tuinkruiden, zongedroogde tomaat VEGA

- Pita gegrilde lamsdij of kip: premium pita van Bakkerij de Jong, gevuld met botermalse gemarineerde lamsdij of kip, luxe bladsla en saus

- Falafelwraps: Libanees brood (wrap), gevuld met humus, muhamara (tapenade van granaatappel, walnoot en gegrilde rode paprika), luxe bladsla en gegrilde groente VEGA

- Koteletten van de BBQ: gemarineerde lamskoteletten van de BBQ, koolsalade, luchtig brood, saus

- Bastilla: rijkelijk gevuld bladerdeeg gerecht, met malse kip, Ras El Hanout kruiden, gekarameliseerde uitjes, walnoot, verse tuinkruiden

- Diverse tajines , zowe vega als non-vega

Chef's specials

Onze pita’s gegrilde lamsdij, Falafelwrap en pita’s gegrilde kip zijn absoluut onze specials, we mogen ze inmiddels wel legendarisch noemen! Na jarenlange ervaring (sinds 2015) op de meest vooraanstaande festivals, zijn we inmiddels de tel kwijt. Botermalse lamsdij, luchtige pita’s uit de heteluchtoven, de fijnste Marokkaanse kruiden als basis voor de marinade, sissende grillplaten, het complete plaatje maakt dat dit ons uniek maakt als mobiele cateraar. Daarnaast is het de uitstraling van onze foodtruck. Alles past bij het concept. Het type bus, ons eigen terras, de lampen, in een opslag is duidelijk dat Moor Bites aanwezig is.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    200 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 8
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    66955580

Onze crew

Eindbaas is Mo. Althans, zo ziet hij zichzelf, zonder zijn crew die tevens familie is, vindt hij er niks aan. Hij is de bedenker en oprichter van Moor Bites. Passie, lol en avontuur, dat waren de ingrediënten van het succes.

Ikram, planner en manager. Begonnen in 2015 als eerste personeelslid, tevens schoonzusje van Mo. Zij beheert de planning, is contactpersoon en zorgt voor de details.

Zakaria. Broer van Ikram, zwager van Mo. Ja het wordt bijna ingewikkeld. Eindbaas in de rollende keuken, niemand draait meer wraps en vult meer pita’s dan hij.

Naast deze vaste toppers beschikken we over genoeg lieve familie en vrienden die in de rij staan om mee te draaien in de foodtruck. Daar maken we dan ook dankbaar gebruik van.

Certificaten

  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Moor Bites
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck