Menu

Magioni Pizza

Magioni Pizza

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Yeauu pizzabazen! Zet je schrap, want dit wordt de leukste pizza ervaring van je leven. Onze foodtruck bakt niet alleen rete lekkere pizza’s. Ze zijn ook nog kleurrijk en een stuk voedzamer.

Wij maken pizza’s zoals jij gewend bent, maar dan een stuk gezonder! Al onze Magioni Pizzabodems zijn gemaakt met groentes. Hierdoor krijgen ze een vrolijke kleur en zijn ze een ware eye-catcher. Door de subtiele groentesmaak kan je een Magioni Pizza vrijwel met elke smaak toppen die je wilt.

Pizza mogelijkheden
Wil je jouw verjaardag vieren, ga je trouwen, organiseer je een bedrijfsfeest, festival, beurs, congres of heb je gewoon zin in een pizzaparty? Wij komen langs en maken voor jullie de allerlekkerste pizza’s in combinatie met de gezelligste sfeer rondom onze truck. De allerleukste pizzaparty regelen wij op locatie. Jij hoeft niks te doen, wij fixen het gewoon. Ook rollen we graag door naar vrijwel iedere vrijmibo die wat pizzapunten kan gebruiken.

Prijs indicatie
Het aantal pizza’s, de locatie en de invulling van het event zijn factoren die invloed hebben op de prijs van de foodtruck. Graag gaan we samen om tafel om het totaal concept af te stemmen op jullie wensen.

Wil je weten wat de prijs is voor jouw evenement? Neem contact op en wij maken graag voor jou een offerte!

Onze bodems
Onze bodems zijn net even iets anders dan dat je gewend bent, er zit namelijk zo’n 70 gram groenten in. Hierdoor zijn ze niet alleen voedzamer, duurzamer en lekkerder dan de ‘’normale’’ bodems. Ze zien er ook gewoon een stuk gezelliger uit. Precies wat je wilt tijdens een feestje toch.

Gerechten

Cheesy Margherita
Tomatensaus, vers geplukte mozzarella, kleurrijke mix van heirloom tomaten & verse basilicum.

Oh my goat
Geitenkaascrème, verse kastanjechampignons, gesnipperde rode ui & rucola.

Prosciutto
Tomatensaus, vers geplukte mozzarella, prosciutto en rucola.

Pepp'roni Power
Tomatensaus, vers geplukte mozzarella, gesnipperde rode ui, flinterdunne pepperoni en rucola.

Funky Vegan
Spicy hummus, gegrilde courgette, kastanjechampignons en rucola

*Deze pizza’s kunnen worden afgetopt met truffel, chili of basilicumolie.

Chef's specials

Een pizza op basis van groenten, maar smaakt als “the real deal”. Gestart in eigen keuken, maar inmiddels verplaatst naar ons kantoor in Amsterdam. We zijn met een klein team, maar hebben grote dromen. Gaan tegen de gebaande paden in en doen alles nét even anders. Lekkerder. Leuker. Want wij geloven dat gezond eten ook heel leuk kan zijn.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  320 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit, Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Amsterdam + 50 km
 • KvK nummer:
  64302741

Onze crew

Bij Magioni zijn we gek op pizza, dus onze crew ook! Onze Magioni crew bestaat uit een gedreven team, allemaal even professioneel, maar met een flinke dosis humor en gezelligheid! Zo zorgen we ervoor dat ieder evenement écht een feestje is.
Wij werken in een wisselende samenstelling.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Magioni Pizza
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck