Menu

IJS TukTuk / Barista TukTuk / Wafel TukTuk

IJS TukTuk / Barista TukTuk / Wafel TukTuk

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wij zijn trots op onze unieke en charmante TukTuk's, authentieke Italiaanse Piaggio Ape '50, die garant staan voor een onvergetelijke foodtruck-ervaring.

De IJS TukTuk:
Onze IJS TukTuk serveert heerlijk Italiaans schepijs met kleurrijke toppings, perfect om je gasten te verwennen op een zonnige dag. Met 7 verschillende smaken om uit te kiezen is er voor ieder wat wils!

De Barista TukTuk:
De Barista TukTuk biedt een scala aan verschillende soorten koffie en thee, bereid met passie door onze gecertificeerde barista's. Geniet van de geurige aroma's en laat je verrassen door de smaken.

De Wafel TukTuk:
Voor de liefhebbers van zoete lekkernijen hebben we de Wafel TukTuk. Hier worden Belgische Luikse wafels ter plaatse versierd met toppings naar keuze. Door middel van vers fruit, toppings en eventueel een bolletje schepijs, een gegarandeerd succes!

Ontdek onze TukTuk's en wij maken van elke gelegenheid een feestje met ons enthousiaste personeel! Wij zijn inzetbaar door heel Nederland. Onze TukTuk's zijn onafhankelijk van stroom en kunnen gemakkelijk op iedere locatie ter plaatse komen.

Gerechten

De IJS TukTuk
Onze IJS TukTuk kan maar liefst, 7 verschillende schepijs smaken uitserveren! Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw ijsje compleet te maken met een topping naar keuze!

Onze IJS smaken:
- Aardbei
- Banaan
- Chocolade
- Citroen
- Pistache
- Stracciatella
- Vanille

De Barista TukTuk
Hieronder een overzicht van de verschillende koffie- en theemogelijkheden van onze Barista TukTuk:
- Espresso
- Cortado
- Cappuccino
- Zwarte Koffie
- Americano
- Latte Macchiato
- Flat White
- Verse Munt Thee
- Thee naar keuze

De Wafel TukTuk
De Belgische wafels worden versierd met vers seizoensfruit, verschillende soorten sauzen, verschillende toppings en slagroom.

Daarnaast is het mogelijk om onze TukTuk's aan te vullen met een popcorn en/of suikerspinmachine, om uw evenement nog iets zoeter te maken!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    200 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 5
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    70527210

Onze crew

Ons bedrijf is opgericht door jonge ondernemers. Wij geloven in kracht van gemotiveerde jongeren en samen met ons energieke team maken wij van ieder evenement een feestje!

Ons ondernemersmotto: ‘Het is pas echt feest, als wij zijn geweest!’

Ons enthousiaste team, garandeert u een onvergetelijke Foodtruck ervaring!

Video's

Samenwerking met Young Capital over het jonge ondernemerschap!

Beoordelingen

5 beoordelingen

  • "Zeer tevreden"

    10,0

    Zeer tevreden en een grote toevoeging tijdens ons evenement. Zijn netjes alle afspraken nagekomen en de ijsjes waren heerlijk.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    20-06-2022 |

  • "IJsjes voor de leerlingen"

    10,0

    Tijdens ons openingsfeest kwam Fleur met de IJstuktuk langs om alle leerlingen (250) van ijs te voorzien. Heerlijke ijsjes en prima service! Iedereen heeft genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    30-05-2022 |

  • "Lichtpuntje"

    10,0

    Tims verhuurbedrijf zorgde voor een mooi lichtpuntje in donkere tijden. Met hun IJsTukTuk maakte zij een feestelijk moment van moederdag op de locatie voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraine in Reeuwijk. Veel dank voor jullie enthousiaste bijdrage!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    12-05-2022 |

  • "IJsTukTuk"

    10,0

    Wat een verrassing voor onze gastouders dat de IJsTukTuk van Tim en Fleur langs kwam bij ons event. Dat viel in zeer goede aarde. Fleur was uitermate klantvriendelijk, communicatie verliep soepel en accuraat. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen hen zeker in gedachten houden voor een volgend feestje of event.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    06-10-2021 |

  • "Afsluiting peuteropvang"

    10,0

    Wij wilde dit toch wel bewogen (school)jaar graag op een leuke manier afsluiten! En wat was het een heerlijke afsluiting met de IJSTUKTUK van Tims’s verhuurbedrijf. Dit gaan wij zeker onthouden :)

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-07-2021 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
IJS TukTuk / Barista TukTuk / Wafel TukTuk
10,0
Op basis van 5 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck