Menu

Abbie's IJsbus

Abbie's IJsbus

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Abbie's IJsbus is een schitterende, met liefde gerestaureerde, VolksWagen t2 vol met heerlijk ambachtelijk schepijs. Abbie maakt al het schepijs zelf van natuurlijke grondstoffen. Dus geen onnodige toevoegingen. Uw gasten kunnen uit tien authentieke smaken ijs kiezen, waarvan een smaak op sorbetbasis, dus geschikt voor personen met een lactose-intolerantie. Bovendien zijn alle ijssmaken vegetarisch.
Met Abbie's IJsbus op uw locatie bent u direct in zomerse sferen. Parasol omhoog, klapstoeltjes en een surfplank erbij. Altijd een geweldig feest met Abbie's IJsbus!

Gerechten

Abbie maakt zelf het ijs op ambachtelijke wijze naar eigen recept en in eigen keuken van pure ingedienten, zonder onnodige toevoegingen. Abbie's IJsbus heeft tien authentieke ijssmaken aan boord, waarvan een smaak op sorbetbasis. Sorbet-ijs is geschikt voor personen met lactose-intolerantie. Abbie heeft ook echte slagroom (dus niet uit een spuitbus).
U kunt eindeloos combineren en genieten.

Chef's specials

Als u in een korte tijd veel gasten verwacht is een ijshoorn met twee of drie bollen ijs heerlijk om te genieten. Maar een gezellig intiem feest mag natuurlijk ook een droom dessert hebben. Een ijscoupe met verse aardbeien of vers gebrande hazelnoten met een heerlijke toef echte slagroom.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  250 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Ossendrecht + 100 km
 • KvK nummer:
  52383601

Onze crew

Abbie is ambachtelijk ijsbereider en schept voor u de ijsjes. Marianne zorgt voor 'aflossing' op drukke evenementen, maar ook zij is ambachtelijk ijsbereider.

Certificaten

 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Abbie's IJsbus
Op basis van 0 beoordelingen

1

Deel deze foodtruck