Menu

Abbie's IJsbus

Abbie's IJsbus

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Foodtruck Abbie's IJsbus is een schitterende, met liefde gerestaureerde, VolksWagen t2 (uit 1978) vol met heerlijk ambachtelijk schepijs.
Uw gasten hebben een ruime keuze uit diverse authentieke ijssmaken, zoals vanille (bereid met vanille stokjes), stracciatella, kersen-yoghurt en een ijssmaak op waterbasis, dus geschikt voor personen met een lactose-intolerantie. Bovendien zijn alle ijssmaken vegetarisch, want het bindmiddel is plantaardig. Dus echt ambachtelijk schepijs vol smaak!
Abbie en Marianne kunnen op uw locatie ook overheerlijke Belgische vanille wafels bakken met naar keuze een paar bollen ambachtelijk schepijs, poedersuiker, verse aardbeien (in het seizoen) en chocolade saus.

Met foodtruck Abbie's IJsbus op uw locatie bent u direct in zomerse sferen. Altijd een geweldig feest met Abbie's IJsbus!
Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Gerechten

Abbie maakt zelf het ijs op ambachtelijke wijze naar beproefd recept van pure ingedienten, zonder onnodige toevoegingen. Abbie's IJsbus heeft diverse authentieke ijssmaken aan boord, waarvan een smaak op waterbasis. Dit schepijs is geschikt voor personen met lactose-intolerantie. Op verzoek neemt Abbie echte slagroom mee.
U kunt eindeloos combineren en genieten.

Chef's specials

Als u in een korte tijd veel gasten verwacht is een ijshoorn of bekertje met twee of drie bollen ijs heerlijk om te genieten eventueel met een mooie toef echte slagroom.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Ossendrecht + 100 km
 • KvK nummer:
  52383601

Onze crew

Abbie is ambachtelijk ijsbereider en schept voor u de ijsjes. Marianne zorgt voor 'aflossing' op drukke evenementen, maar ook zij is ambachtelijk ijsbereider en in bezit van diploma SVH IJsspecialist.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

1 beoordeling

 • "Ijskoud"

  10,0

  Heerlijk zelfgemaakt IJs.
  Vol van smaak en IJSKOUD !

  Een echte aanrader

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  17-09-2022 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Abbie's IJsbus
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck