Menu

Zoet & Zopie

Zoet & Zopie

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Speciaal voor Kinderen

Op veel feestjes en foodfestivals zijn al die grote mensen altijd zo met zichzelf bezig. Jammer! Gelukkig rijdt er een foodtruck door Nederland die niet alleen op de lekkerste zoetigheden, maar ook op vrolijkste kinderlach trakteert. Bij onze Renault Estafettebus zijn de kinderen eindelijk eens een keer de baas.

Je mag zelf limonade tappen met behulp van onze limonadekabouter. We verkopen heerlijke wafels op een stokje en suikerspinnen om te zoenen. Allemaal in mooie porties voor kinderen. Natuurlijk mogen papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook wat bestellen. Als ze het maar niet in hun hoofd halen om bij het speciale kinderluik af te rekenen. Dat is onze plek!

Bedrijfsfeest?

Niet alleen kinderen smullen van onze wafels. We hebben gemerkt dat Zoet & Zopie ook aanslaat bij bedrijfsfeesten. De lekkere wafels op een stokje als toetje of tussendoortje. Daarnaast hebben we heerlijke koffie (ook cappuccino) en thee. Met voor de kinderen de limonadekabouter en suikerspinnetjes als extra. Speciale wensen? Bespreek ze met ons.

Dus...

Organiseer jij een evenement, groot of klein?

Ontdek de mogelijkheden van Zoet & Zopie! We denken flexibel met je mee om van jouw feestje iets bijzonders te maken!

Tot gauw!

Willemijn

Gerechten

Ik maak heerlijke verse wafels op een stokje...met kaneel en poedersuiker. Bij de wafel kan ik een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee serveren (van vers gemalen bonen).

Als extraatje voor de kinderen maak ik kindersuikerspinnen en limonade die zij zelf kunnen tappen bij de limonadekouter.
Met behulp van trapjes kunnen ze goed zien hoe ik alles maak....extra leuk!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  100 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  66996708

Onze crew

Ik sta en maak zelf alles in mijn foodtruck.
Wanneer ik in gehuurd wordt bij een groot feest dan neem ik een vriendin of zus mee. Zij zijn ook inmiddels handig geworden en vinden het leuk om in mijn bus lekkere wafels te maken.

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Zoet & Zopie
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck