Menu

POFFERTJES - SOEP - KOFFIE - WARME CHOCOMELK

POFFERTJES - SOEP - KOFFIE - WARME CHOCOMELK

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

‘LOVERTJES’ Poffertjes from the Heart!
(Een Hartverwarmende Traktatie)

Zoekt u iets vernieuwend in uw aanbod, wellicht dat ons product u aanspreekt.

Het beslag wordt vers en met zorg ter plekke bereid vanuit onze knalblauwe Kip Caravan geschilderd in het thema Liefde, Rozen en Cupido.

Op hete koperen platen bakken we op ambachtelijk wijze onze Poffertjes in puur geklaarde boter.

We mixen de echte roomboter en toppen deze smeuïg op de poffertjes.

Laat je zeker ook verrassen door de fijne smaak, luchtigheid van binnen en krokant randje aan de buitenkant.

Een HART verwarmende traktatie!

HEERLIJKE SOEPEN UIT ONZE KETEL GESERVEERD


VERS GEZETTE KOFFIE, CAPPUCINNO, LATTE MACHIATO,
WARME CHOCO MELK, GLUWEIN
BIO FRUITDRANKJES

BIO HOMEMADE LIMONADE
Frisse Citroen, Limoen & Munt met klein beetje Gember

AMBACHTELIJK IJS
Vanuit onze Caravan serveren wij ook heerlijk Italiaan ijs. Ambachtelijk bereid met verse boerenmelk door de familie Ferrari geboren en getogen in Toscane. Vanaf 1937 wordt hun recept van generatie op generatie doorgegeven.

Gerechten

Verse Poffertjes

Heerlijke diverse Soepen

Vers gemalen Koffie / Thee / CappucCino / Latte

Warme Choco & mop Slagroom / Glüwein

Bio Fruitdrankjes / Limonade

Ambachtelijk Italiaans Ijs

Chef's specials

Onze heerlijke Poffertjes, vers gebakken in eigengemaakte geklaarde boter: lekker luchtig met een mooi krokant randje, zeer fijn van smaak, geserveerd met een topje echte roomboter met snufje zeezout.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    000 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 000
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    53571339

Onze crew

Ruben & Anita, wij zijn de initiatiefnemers en vinden het creatief proces om sfeerbeleving neer te zetten het allerleukste wat er is. We zijn een klein familie bedrijf waarin beide zonen al van jonge leeftijd meegaan. Heerlijk om samen de foodtruck en onze recepten met z n allen jaar in jaar uit steeds weer te vernieuwen en te upgraden.

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

107 beoordelingen

  • "Top samenwerking! "

    10,0

    Twee maal samengewerkt voor een klein maar ook een groot evenement. Hele goede kwaliteit, heel fijn samenwerken en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    23-04-2024 |

  • "Mooie wagen"

    8,0

    Leuk personeel

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    08-02-2024 |

  • "Poffertjeskraam Open Dag Helder havo/vwo"

    10,0

    Op onze Open Dag 2024 hebben wij mogen genieten van de overheerlijke poffertjes van Pofferdory die zij met liefde bereidden en uitserveerden vanuit hun ‘Lovertjes’ caravan, die is omgebouwd tot poffertjeskraam. Pofferdory levert niet alleen poffertjes van hoge kwaliteit, maar levert een totaalconcept van lekker eten, mooie aankleding, instante sfeer en een punt van verbinding. Een echte aanrader op een evenement zoals deze. Bijzonder is dat de poffertjes heel vers zijn, de goede portiegrootte hebben en uiteraard geserveerd worden met echte roomboter en poedersuiker. Je kunt ook nog kiezen voor diverse toppings. Daarnaast serveren ze lekkere koffie, thee en warme choco uit een mooie transparante dispenser. Ze spelen een lekker muziekje af en zetten wat bistrotzitjes om de caravan heen. De caravan ziet er erg mooi uit. De doorloop is goed en de bakkers zijn goed ingespeeld op het publiek. Al met al een topervaring! Zowel bezoekers als medewerkers waren zeer enthousiast!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    01-02-2024 |

  • "De allerlekkerste poffertjes!"

    10,0

    Bij onze Open dag hebben we op twee locaties de poffertjesbakfiets geregeld via Anita. Gewoon om 'ns te proberen en om aan alle bezoekers een portie aan te kunnen bieden. En wat 'n succes was het! De poffertjes waren 'to die for' zó lekker, de poffertjesbakfiets en entourage eromheen zag er ontzettend gezellig uit en Anita en Ruben verzorgden alles geruisloos. Gedurende de hele Open dag heeft er een rij gestaan bij de poffertjes; ze werden dus zeer goed ontvangen en wat ons betreft blijft het niet bij deze ene keer. Nogmaals heel veel dank Anita en Ruben!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    30-01-2024 |

  • "Open Dagen Hogeschool"

    10,0

    Anita en Ruben zijn de hartelijkste gastheren op elk evenement! Lieve mensen met een hart voor het maken van de lekkerste poffertjes, koffie en chocomels. Een uithangbord voor elk evenement.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    19-01-2024 |

  • "Winterkaravaan in Utrecht"

    10,0

    Pofferdory verzorgde laatst de poffertjes en popcorn bij de eerste editie van de Winterkaravaan in Utrecht. Het was overigens al de 2e keer dat Pofferdory bij ons was.

    De communicatie vooraf verliep heel vlot, de vrolijke caravan paste perfect in het plaatje van het familiefestival en Anita dacht heel goed mee over de invulling en bij de evaluatie achteraf. Fijne samenwerking dus!

    En - het allerbelangrijkste - de poffertjes waren ook nog eens heerlijk (vonden onze gasten ook).

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    16-01-2024 |

  • "Prachtige poffertjes"

    10,0

    Tijdens ons eerste winterevenement, De Winterkaravaan van Circus Snor hebben we samengewerkt met deze poffertjesbakkers. Naast hele lieve en attente mensen wordt er super proactief meegedacht om echt onderdeel te zijn van het geheel en niet en niet alleen het zijn van verkoper. Zo werd er naast poffertjes ook popcorn gebakken en was er een extra activiteiten voor de kinderen. (Bellen blazen) Kortom, een aanwinst voor ons evenement.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-01-2024 |

  • "Lekkerste poffertjes!"

    10,0

    Wij vonden jullie als team zo gezellig! Super bedankt voor het meedenken. Collega's praten nu nog over jullie poffertjes, ze waren en zijn heerlijk!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-01-2024 |

  • "Super"

    10,0

    We hebben een super middag gehad met Pofferdory. De aankleding was tot in de puntjes verzorgd, er werd gedacht aan jong en oud. De poffertjes en warme chocomelk smaakte goed en de service was top.

    De communicatie met pofferdory was prettig en alles was bespreekbaar en mogelijk.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    10-01-2024 |

  • "Overheerlijke poffertjes en geweldige service"

    10,0

    Het was voor ons de tweede keer dat wij Pofferdory Central gevraagd hebben. De eerste keer was voor onze jubulieumfeest. Omdat de poffertjes zo lekker waren, hadden wij nog een keer gevraagd voor onze kerstborrel. Anita heeft voor ons niet alleen de poffertjes, maar ook waffels met warme kersen, erwtensoep, broodje gehakt, warme chocomelk en glüwein geregld. Onze borrel was mooi geslaagd dankzij Anita en de team. Ook bedankt voor jullie geweldige hulp met de bediening!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-01-2024 |

  • "Heeerlijk tijdens het kerstbomen kopen"

    10,0

    Zoals elk jaar gingen we weer met het gezin naar het kerstbomen bos. En dit jaar als verrassing stond er een heerlijke poffertjes kraam. Na het kiezen van een kerstboom moesten we die natuurlijk wel even proeven. Ze waren heerlijk en met veel liefde gebakken! De kinderen kregen er zelfs mooie versieringen bij. Volgend jaar weer hoop ik!;)

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    01-01-2024 |

  • "Poffertjes waren een grote hit op onze bruiloft!"

    10,0

    Afgelopen september hielden mijn man en ik een groot feest in onze tuin in Best, NB. Pofferdory verzorgde hierbij heerlijke poffertjes inclusief koffie en thee service.
    De communicate verliep vlot, duidelijk en eenvoudig en de prijs was zeer redelijk. Ze kwamen op tijd en alles verliep zoals afgesproken.
    De gasten waren zeer te spreken over de lekkere poffertjes (met boter, slagroom en aardbeien) en met name over de vriendelijkheid van de bediening.
    Bovendien namen ze wat leuke zitjes en decoratie mee en een grote bellenblaas machine.
    Ook de afwikkeling was soepel en naar onze grote tevredenheid. We kunnen Pofferdory niet warmer aanbevelen!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-12-2023 |

  • "Poffertjes bij de Student Wellbeing Week van de EUR"

    10,0

    Wij hebben voor de Student Wellbeing Week van de Erasmus Universiteit Rotterdam gebruik gemaakt van de services van Poffedory Central om studenten te voorzien van poffertjes en warme chocomel. Het was een groot succes! De hele dag stond er een rij voor de kraam en studenten hebben heerlijk gegeten. Het contact met Anita en de rest van het team verliep soepel en hun positiviteit zorgde bij ons en de rest van de studenten voor een fantastische ervaring. Absoluut een aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-12-2023 |

  • "Poffertjes op Erasmus Universiteit"

    10,0

    Wij hebben zo onwijs genoten van de poffertjes van Pofferdory, die van erg hoge kwaliteit waren omdat elk schaaltje met zo veel liefde werd gemaakt. Ondanks dat er een rij stond was er aandacht voor iedereen die poffertjes kwam halen, en ging de kwaliteit er niet aan onderdoor. Mega lieve mensen ook die de poffertjes bakken. Echt een aanwinst voor je evenement! Op de Erasmus Universiteit zijn wij hier erg enthousiast over.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-12-2023 |

  • "Heerlijke poffertjes tijdens onze HZ Open Dag in Vlissingen en Middelburg"

    10,0


    De poffertjeskraam is een absolute must tijdens onze HZ Open Dagen (HZ University of Applied Sciences). Met veel passie serveren Anita en haar team deze verrukkelijke lekkernijen aan onze bezoekers. Vooral in november, wanneer de temperaturen dalen en het weer guur is, vormt het aanbod van poffertjes en de lekkere warme chocolademelk met slagroom een aangename verrassing. We kunnen nu al niet wachten tot ze weer terug zijn in februari en april. Een positieve toevoeging die onze Open Dagen nog specialer maakt!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-12-2023 |

  • "Lekkerste poffertjes en mooiste kar!"

    10,0

    Al met regelmaat hebben we poffertjes gehad van Ruben en Anita en telkens weer kan ik concluderen dat ik nog nergens lekkerdere heb gehad. Neem dan ook nog de prachtige karren (met name die bij het vliegveld in Eindhoven) en de altijd vriendelijke en rustige uitstralingen van Ruben en Anita die maken de sfeer die ze neerzetten hartverwarmend. We zijn elkaar snel weer.

    Met vriendelijke groet, Laurie

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    10-12-2023 |

  • "Poffertjes bakfiets - Open dag Associate degrees Academie"

    10,0

    Op zaterdag 18 november hebben we genoten van de heerlijke poffertjes van Pofferdory tijdens onze Open dag. Het gebruik van de poffertjesbakfiets bleek een doorslaand succes en was meteen een smakelijke toevoeging aan ons evenement. Het personeel van Pofferdory is niet alleen super vriendelijk, maar ook zeer servicegericht. We hadden die dag zelf geen omkijken naar hen; ze zorgden voor een vlekkeloze ervaring.

    De poffertjes, vers bereid vanuit de bakfiets, waren niet alleen lekker, maar werden ook met een glimlach geserveerd. Ze vielen zowel bij de bezoekers als het personeel in de smaak, wat zorgde voor een positieve sfeer op onze Open dag.

    We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw gebruik te maken van de diensten van Pofferdory. Hun professionele aanpak en heerlijke poffertjes hebben een blijvende indruk op ons achtergelaten.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    01-12-2023 |

  • "Sinterklaasviering bij Siemens in Eindhoven!"

    10,0

    Zaterdag 25 november Sinterklaasviering . We hadden poffertjes en popcorn. Alles was perfect geregeld, leuk en lief personeel, fijn om mee samen te werken. Super bedankt en misschien tot volgend jaar. Gr Trudy

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    01-12-2023 |

  • "Poffertjes gemaakt met Passie!"

    10,0

    Voor ons bedrijfsfeest hebben we Pofferdory gevraagd. Het was een mooie avond, heerlijke poffertjes gehad. Zo te horen waren er bij de Foodtruck goede gesprekken en vooral door de vriendelijk- en gezelligheid van Ruben was er een goede sfeer. Dankjewel. Hopelijk tot snel weer.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    29-11-2023 |

  • "Authentieke smaak"

    10,0

    De beste poffertjes ever. De eigenaren zijn super lief en je proeft dat de poffertjes met liefde voor het vak worden bereid. Ik heb de poffertjes mogen proeven bij de opendagen bij de HZ in Middelburg.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-11-2023 |

  • "Poffertjes op aireport Eindhoven "

    10,0

    De poffertjes op airport Eindhoven zijn ambachtelijk heerlijk .Wat een feestje om die te eten . Goede service en een leuke plek om even te zitten voordat je gaat vliegen .Zeker de moeite waard.
    Heidi

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    12-11-2023 |

  • "Heerlijke poffertjes bij een leuke foodtruck"

    10,0

    De poffertjes zijn heerlijk en ze hebben een grote keuze aan toppings!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    12-11-2023 |

  • "Sprookjes Festival Arnhem "

    10,0

    Ik kom elk jaar weer terug op het sprookjes festival voor Arnhems lekkerste poffertjes . Zelf al is mijn zoontje eigenlijk al te oud voor het festival. Deze poffertjes zijn met heel veel liefde gemaakt.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-11-2023 |

  • "Sonsbeek park "

    10,0

    Heerlijke poffertjes gegeten en super vriendelijk meedenkend personeel!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-11-2023 |

  • "50 jarig bestaan bs 't Karregat in Eindhoven . "

    10,0

    In September '23 had de school 't Karregat in Eindhoven van onze dochter een 50 jarig bestaan. Er werd een feestweek georganiseerd.
    Op Woensdag kwamen wij een kijkje nemen, en ik wist niet wat ik zag... Alles omgetoverd tot een waar mini festivalletje. Nu bleek dat de mensen van de poffertjes caravan dit allemaal gerealiseerd hadden. Een poffertjes caravan en leuke ijsbus met daarom heen allerlei gezellige zitjes. Wat een gezellig iets hadden deze mensen er van gemaakt.
    De poffertjes, de ijsjes, de donuts, de popcorn en de koffie waren echt van kwaliteit. Niet van die huphup snelsnel producten, maar echt met liefde gemaakt! Ik hoorde van meerdere ouders om mij heen dat jullie een groot succes waren.
    Ik hoop jullie vaker tegen te komen, nouja eigenlijk niet hahaha want dat gaat de weegschaal niet leuk vinden hahaha...
    Ga zo door lieve mensen, jullie concept is echt tof!

    Groetjes

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    31-10-2023 |

  • "Lovertjes "

    10,0

    De mensen die dit doen zijn erg klantvriendelijk en maken tijd voor je om je blij te maken! Ze zijn erg gedreven en doen alles voor hun gasten!
    De kwaliteit van de producten zijn ook echt goed! Alles is met liefde gemaakt!!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    29-10-2023 |

  • "50 jarig bestaan basisschool 't Karregat "

    10,0

    Voor het 50 jarig bestaan van onze school hebben we samen met Anita een super tof mini foodtruckfestival neergezet. Anita heeft een duidelijke kijk op wat passend is en hoe een plek goed kan worden aangekleed. In de ochtend heeft de school genoten van alle lekkere hapjes en in de middag een groot succes voor heel de wijk.
    Er was een hele prettige samenwerking en kan niks anders zeggen dan op naar een volgend feestje!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    24-10-2023 |

  • "Goddelijke poffertjes "

    10,0

    Toen wij gingen sporten in park Sonsbeek, zagen we al een poffertjes kraam staan. Ons geluk dat hij aan het einde van de training al open was. Dus hebben wij genoten van deze goddelijke poffertjes. Om eerlijk te zijn één van de beste of misschien wel de beste poffertjes die ik ooit heb gehad. Top Top Top. Bedankt.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-10-2023 |

  • "Poffertjes zoals poffertjes bedoeld zijn"

    10,0

    Wat een lekkere poffertjes waren dat! Een lekkere bite van buiten en zacht van binnen. Met poedersuiker, boter en een ‘sprinkle’ bruine suiker. Precies zoals poffertjes horen te zijn! Heerlijk.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-10-2023 |

  • "Poffertjes na het sporten "

    10,0

    Leuke foodtruck qua inrichting (heel sfeervol) en heerlijke poffertjes. Dat hadden we verdiend na het sporten in de steile tuin in Sonsbeek park! Wat een goed begin van de dag!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-10-2023 |

  • "Poffertjes tijdens het sprookjesfestival"

    10,0

    Op het sprookjesfestival weer genoten van de allerlekkerste poffertjes die met heel veel liefde zijn klaargemaakt. De eigenaresse is supervriendelijk en gastvrij en heeft aandacht voor haar klanten.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    21-10-2023 |

  • "Lekkerste poffertjes ooit!"

    10,0

    Tijdens het sprookjesfestival bij de steilentuin in Arnhem heb ik bij jullie de allerlekkerste poffertjes ooit gegeten! Ze waren heerlijk! En wat een gezellige sfeer creëren jullie met de foodtruck..een gezellige frans muziekje op de achtergrond, leuke zitjes en wat een gastvrijheid! Super handig ook voor de kids dat er een opstapje is zodat ze goed kunnen meekijken in de foodtruck. Ga zo door!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    21-10-2023 |

  • "Liefdevol, lekker en zo gezellig!"

    10,0

    Deze foodtruck op Het Sprookjesfestival en bij Rozet brengt zoveel gezelligheid en liefde en creëert een sfeertje van warmte en knusheid op een festival. De poffertjes zijn de lekkerste ever en de warme chocomel is om te smullen. De mensen die er werken zijn lieve schatten. Als je deze foodtruck inhuurt creëer je daarmee en eiland van verbinding en gezelligheid.❤️

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    21-10-2023 |

  • "Gapph Event "

    10,0

    Wat een gezellige sfeer en heerlijke poffertjes! Heerlijke belevenis die heerlijk smaakt.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    19-10-2023 |

  • "Een geslaagde dag!"

    10,0

    Pofferdory heeft een Mini Foodtruck festival verzorgd voor onze studenten in Middelburg.
    De communicatie vooraf verliep snel en prettig, er werd altijd met je meegedacht.
    Op de dag zelf werd het terrein tot in detail aangekleed met planten, slingers, zitjes, muziek en natuurlijk de foodtrucks.
    Dankzij Pofferdory was het een geslaagde dag.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-10-2023 |

  • "Fijne mensen en heerlijke poffertjes "

    10,0

    Ga zo door, jullie hebben de dag onvergetelijk gemaakt.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    17-10-2023 |

  • "Heerlijke poffertjes "

    10,0

    Heerlijke poffertjes, leuk personeel en fijne samenwerking!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    12-10-2023 |

  • "Grote Beek pop "

    10,0

    De poffertjes werden enorm gewaardeerd op Grote beek pop door jong en oud.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-10-2023 |

  • "Top Service"

    10,0

    Supergoede service, erg vriendelijke mensen, de allerbeste poffertjes die ik ken!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-10-2023 |

  • "Een top ervaring !!! "

    10,0

    Dit is een echte aanrader !! Hele aardige bediening en de kwaliteit en service was super.

    Het smaakte allemaal heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar !

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    28-09-2023 |

  • "Heerlijke poffertjes op de Open Monumentendag in Katwijk"

    10,0

    Op onze open dag in Katwijk was er een poffertjeskraam aanwezig. Onze bezoekers konden genieten van heerlijke poffertjes die werden geserveerd door een vriendelijk en enthousiast team. De kraam zorgde voor een gezellige sfeer.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    28-09-2023 |

  • "Met Liefde"

    10,0

    Vandaag hier de lekkerste poffertjes ooit gegeten. En ja, hoe definieer je dat nou. Ik doe een poging. Goed beslag, perfect krokant gebakken. Twee soorten suiker en als kers op de taart afgetopt met boter. Als je het wilt samenvatten, liefde, met heel veel liefde bereidt. Vakmanschap herken je aan liefde voor het vak en liefde voor de klanten.
    We hopen jullie snel weer te zien!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-09-2023 |

  • "Monumentendag watertoren Katwijk zh "

    10,0

    Heerlijke poffertjes,die op een heel geordende en schone wijze worden bereid,door rustige en vriendelijke bediening! Een aanbeveling voor een party of bedrijfsfeestje etc.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-09-2023 |

  • "Watertoren Katwijk Dunea"

    10,0

    Leuke en keurige bediening, heerlijke poffertjes, sfeervol en gezellig, kortom een aanwinst voor onze Open Monumentendag in Katwijk

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-09-2023 |

  • "Dit moet je hebben geproefd!"

    10,0

    De medewerkers zijn vriendelijk en gastvrij, de poffertjes zijn een aanrader, wij zijn 3x terug gekomen voor een nieuwe bestelling. Alles is met liefde bereid, dit voel je en dat proef je! Toppers!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-09-2023 |

  • "De lekkerste poffertjes ever"

    10,0

    De lekkerste poffertjes ever, met liefde bereid. Altijd heerlijk smullen. Als ik de lovertjestruck tegenkom dan moet er een portie poffertjes of ander lekkers gegeten worden. Anita, Ruben en het team zijn super!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-09-2023 |

  • "Lekker en klantvriendelijk"

    9,3

    Pofferdory heeft de afgelopen twee jaar voor poffertjes gezorgd voor onze eerstejaars studenten aan de Hogeschool Utrecht. Naar volle tevredenheid! De poffertjes vallen goed in de smaak en het team is supervriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    06-09-2023 |

  • "Top foodtruck!!"

    10,0

    Wat een geweldige poffertjes-foodtruck!! Voor een (groot) evenement heb ik deze top foodtruck (gelukkig) in kunnen huren. Het contact zowel voorafgaand aan als tijdens het evenement met Anita van de foodtruck verliep erg goed. De prijs was zeer schappelijk en de poffertjes zelf waren héérlijk. Een absolute aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-09-2023 |

  • "Top ervaring"

    10,0

    Fijne communicatie voorafgaand en goede samenwerking op de dag zelf. Leuk concept!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-09-2023 |

  • "Smullen!"

    10,0

    Leuke dag op Noord gehad. Er waren verschillende foodtrucks waaronder Lovertjes. De foodtruck is leuk en de poffertjes super lekker!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-09-2023 |

  • "Heerlijke poffertjes gegeten"

    10,0

    Afgelopen zondag bij het Kindergeluk evenement in Eindhoven geweest.

    Daar werden poffertjes geserveerd en wat waren deze heerlijk!
    Vers van de plaat af, geserveerd met het klassieke klontje boter en poedersuiker.

    Aanrader dit!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-09-2023 |

  • "De lekkerste poffertjes"

    10,0

    Met veel liefde klaargemaakt en dat proef je! Super leuke foodtruck, echt een eyecatcher om op je event te hebben staan

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-09-2023 |

  • "Heerlijke poffertjes en fijne mensen"

    10,0

    Wat een fijne samenwerking met deze prettige mensen. Gepassioneerd, vriendelijk en heel fijn in de communicatie.
    Foodtruck ziet er ontzettend vrolijk en goed verzorgd uit en dan die poffertjes: verrukkelijk!
    Dank dat jullie op ons evenement wilden staan!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    29-06-2023 |

  • "Heerlijke poffertjes en aardige mensen"

    10,0

    We hadden Ruben en Anita gevraagd tijdens ons wijnfestival. Super aardige mensen die een hele leuke setting meegenomen hebben. Niet alleen ik zelf vond de poffertjes heerlijk, ook onze kinderen hadden nog nooit zo'n lekkere poffers gegeten! Aanrader dus!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-06-2023 |

  • "Geweldige poffertjes! "

    10,0

    Ik ben niet zo fan van zoetigheid, maar deze poffertjes zijn niet normaal lekker.
    De mensen die de poffertjes maken zijn ook super vriendelijk, aardig en attent.
    Ik werk graag met ze samen voor evenementen rondom het Stadspaviljoen!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    03-06-2023 |

  • "Poffertjes op Blend Wijnfestival"

    10,0

    Lekkerste poffertjes die ik ooit gehad heb! Ook de varianten met licor 43 & Grand Marnier zijn een aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    31-05-2023 |

  • "Super lekker "

    10,0

    De afgelopen 4 dagen heerlijke poffertjes gegeten tijdens Blend wijnfestival in Eindhoven.
    Leuke lieve mensen die super lekkere poffertjes bakken , ga zo door

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    30-05-2023 |

  • "Leuke sfeer en lekkere poffertjes!"

    10,0

    Anita heeft een topdag verzorgd voor onze werknemers! Met hun knusse kraam, fijne muziek, goede service en bovenal lekkere poffertjes zou ik hen zeker aanraden!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    27-05-2023 |

  • "Ontzettend leuke middag gehad"

    8,7

    De service was super. Onwijs gezellige en lieve mensen van de kraam. Hele leuke opmaak van de foodtruck.
    Aan de prijzige kant, maar wel onwijs lekkere poffertjes. Groetjes team HU Werk Bij Je Studie

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    16-05-2023 |

  • "Geweldig!"

    10,0

    Van begin tot eind goed verzorgd.
    Contact is goed,
    Kraam ziet er leuk uit,
    En de poffertjes zijn heerlijk!

    - JB

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    15-05-2023 |

  • "Lekkerste poffertjes ooit! "

    10,0

    Serieus nog nooit zo'n lekkere poffertjes gegeten. Zeer vriendelijke mensen die de poffertjes-caravan runnen. Hebben een leuke set up met hun mooie caravan, ziet er erg gezellig en uitnodigend uit.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    28-03-2023 |

  • "Geweldige service en heerlijke poffertjes"

    10,0

    De Poffertjes Lovertjes foodtruck stond op de Daan pop-up kerstmarkt voor onze kandidaten. Naast heerlijke poffertjes, verzorgde ze ook borrelplanken, heerlijke soepen en warme chocolademelk, wat zeer welkom was, want het was erg koud. Ondanks de kou bleven mensen lang hangen, wat ook zeker te danken was aan Ruben, Jelle en Anita door de gezellige en feestelijke aankleding in- en rondom de foodtruck en geweldige service.

    Kortom, de perfecte toevoeging op ieder feest, (bedrijfs)event of andere gelegenheid.

    Bedankt! Namens Daan Utrecht.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    16-12-2022 |

  • "Top geregeld"

    10,0

    We hebben o.a. in Tilburg de kerstmarkt voor onze kandidaten georganiseerd.
    Foodtruck is alle afspraken nagekomen, ze waren op tijd, kwamen met een mooie inrichting / uitstraling en leveren kwaliteit met een grote glimlach! Hele fijne samenwerking in Tilburg en heb van mijn collega's vanuit andere vestigingen dezelfde reacties gehad.
    Top geregeld dus!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    15-12-2022 |

  • "Poffertjes bij Daan!"

    10,0

    "We hebben de beste poffertjes die je zult eten".. dat was een gewaagde uitspraak van de poffertjesbakker!

    We hebben het nu ook ervaren, wát een heerlijke poffertjes en de hele avond gebakken met een grote glimlach.

    Onze bedrijfskerstmarkt bij Daan was mede door deze lieve mensen een feestje. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Gr. Robbert

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-12-2022 |

  • "Super geslaagde dag!"

    10,0

    Pofferdory Central heeft Plaza Foods een mooi kerstbijeenkomst verzorgd en we vinden het allemaal een super geslaagde dag.

    Foodtruck ziet er uitnodigend uit, mooi en gezellig aangekleed in ons thema ‘Christmas time’.
    Heel leuk idee dat ze de grote bellenblaas voor ons hebben klaargezet.
    Poffertjes waren met liefde bereid en overheerlijk (lekkerste die ik ooit heb geproefd).
    Collega’s waren heel enthousiast en hadden ook hiervan genoten.

    Onze complimenten voor Pofferdory Central, zeker een aanrader.
    Dank jullie wel Anita, Ruben en Jelle voor jullie warme gastvrijheid en goede zorgen! ♥

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-12-2022 |

  • "Vriendelijk, hartelijk en heerlijk!"

    10,0

    Gisteren (7-12-22) waren Anita, Ruben en Jelle bij ons te gast om ons jaarlijks kerstbijeenkomst te voorzien van zoete heerlijkheden. De poffertjes en warme chocomel met slagroom die zij met liefde voor ons bereid hebben waren een heerlijke traktatie voor onze (internationale) medewerkers en een ieder heeft hiervan genoten.

    Anita, Ruben en Jelle hebben de 'ruimte' gezellig aangekleed wat zeer positief heeft bijgedragen aan het warme kerst gevoel.
    Wij zijn zeer tevreden met Pofferdory. Mede dankzij hen hebben we er een prachtige, warme dag van mogen maken met allemaal blije gezichten.
    Daar doen we het tenslotte voor.

    Dank jullie wel!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    08-12-2022 |

  • "Proud 2b fout bedrijfsfeest"

    10,0

    Voor onze bedrijfsfeest van dynafix met als thema proud 2b fout paste deze foodtruck pofferdory er heel goed bij. met heerljike poffertjes en daarnaast nog wat lekkere warme dranken viel deze goed in de smaak bij onze collega's ondanks dat het later op de avond begon te regenen hield het de feestgangers niet tegen om hiervoor in de rij te staan. naast het eten hebben ze het ook nog leuk aangekleed met wat tafels en stoelen en een ware bellenblaas machine! :-) de eigenaren en personeel waren supervriendelijk en heel gastvrij. bedankt voor de leuke middag/avond

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    24-11-2022 |

  • "Perfect!"

    10,0

    Voor ons 1 jarig jubileum hebben wij de poffertjeskraam gevraagd om naar ons te komen.
    Wauw! Wat een service, wat een vriendelijkheid! Anita neemt zelf veel attributen mee die het hele geheel tot een fijne sfeer maken. De poffertjes waren overheerlijk en nogmaals de vriendelijkheid werd enorm bij onze gasten gewaardeerd. Wij hopen dat we snel weer een reden hebben om te boeken. Liefs Danique

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-11-2022 |

  • "Onwijs lekker en wat een top sfeer!"

    10,0

    Het was een super leuke sfeer door de mooie aankleding en de gave caravan die jullie hebben neergezet. De kinderen hebben genoten en wij ook. Dit zijn écht de lekkerste poffertjes!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    17-11-2022 |

  • "Familie en vrienden dag KMWE B.V 16-10-2022"

    10,0

    Het is altijd fijn als een foodtruck ruim optijd op de locatie aanwezig is, daarbij in en rondom de truck een beleving creeert wat een zeer prettige relaxte sfeer geeft met genoeg te zien. Natuurlijk is de beleving een toevoeging aan de kwaliteit van de poffertjes en de lekker drankjes die met veel plezier en een glimlach geserveerd werden. poffertjes voor +/- 1000 bezoekers van zeer hoge kwaliteit en uitzonderlijk lekkere smaak, frisse gezonde limonade en warme koffie en chocomel om van te genieten ! als je een foodtruck zoekt die niet alleen de verkoopwaar over de toonbank wil hebben maar ook een ervaring / beleving levert met heerlijke poffertjes raad ik te zeerste Pofferdory central aan ! Met vriendelijke Groet,
    Salomon Tijssen KMWE Precision B.V Eindhoven

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    19-10-2022 |

  • "Fantastische foodtruck met heerlijke poffertjes"

    10,0

    Geweldige foodtruck met superleuke aankleding. Echt een aanwinst voor onze bedrijfsfamiliedag. Er waren verschillende eettentjes maar de poffertjes waren bij iedereen echt favoriet! Enthousiaste mensen die met alle liefde de poffertjes bakken, zullen ze zeker de volgende keer weer vragen!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    17-10-2022 |

  • "Opleverfeest vernieuwde woning bewoners"

    10,0

    Om het renovatieproject feestelijk af te sluiten hebben wij Anita gevraagd om de bewoners van poffertjes te voorzien. De poffertjes waren overheerlijk. Het geheel ziet er superleuk uit en de service is fantastisch. Iedereen heeft genoten. Anita bedankt!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    03-10-2022 |

  • "Correctie"

    10,0

    Een correctie op mijn vorige beoordeling: kwaliteit is uiteraard ook 5 sterren!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    24-08-2022 |

  • "Heeeelijk en onbezorgd"

    9,3

    De lekkerste poffertjes die we ooit gehad hadden! Samen met collega's vandaag mogen genieten van deze traktatie. Top geregeld, goed contact en onbezorgd genieten, omdat er goed werd meegedacht. Met de aankleding wat ze meenemen en opzetten waande je je op vakantie. Met deze hitte was het ijs met verse stukjes aardbei geen straf.
    Aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    16-08-2022 |

  • "Pofferdory wat zijn ze lekker!"

    10,0

    De lekkerste ambachtelijke poffertjes eet je bij Pofferdory! Je proeft dat met met zorg en liefde wordt gemaakt, krokant van buiten en luchtig van binnen.
    Goede en vriendelijke service, Top!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    31-05-2022 |

  • "Aandacht maakt het verschil"

    9,3

    Anita en Ruben hebben het begrepen. Vanuit passie bereiden ze lekkere poffertjes of soep voor ons terwijl ze ons daarbij niet uit het oog verliezen. Sterker nog, ze houden contact. Vanuit het hart. Dat maakt het het verschil.
    Heerlijk!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    25-03-2022 |

  • "LOVERTJES!"

    10,0

    Liefdevolle mensen die met passie service verlenen en eten bereiden. In zowel de service als de poffertjes/soep proef je die liefde terug.

    Lekkerste poffertjes ooit!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-03-2022 |

  • "Méér dan alleen poffertjes!"

    10,0

    Met de poffertjes en soep van Anita en Ruben krijg je de complete festivalvibe er gratis bij! Heerlijke poffertjes, goede soep, hele fijne mensen die goed nadenken over hun concept. Met liefde warm aanbevolen

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    17-03-2022 |

  • "Super!"

    10,0

    Super lekkere ambachtelijke poffertjes. Hele leuke truck met nog leuker personeel!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    03-03-2022 |

  • "Beste poffertjes"

    10,0

    Het zijn de beste poffertjes die ik ooit op heb. Heerlijk.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-03-2022 |

  • "Bioscoop met de lovertjes foodtruck"

    10,0

    Ik zit te zoeken hoe ik het beste in woorden kan uitdrukken hoe geweldig wij het hebben gevonden en ervaren dat jullie een prachtige dag voor ons hebben verzorgd. Er kwam zoveel liefde uit jullie foodtruck, met al het lekkers wat jullie verzorgde maar ook wat jullie zelf uitstraalde en deelde met de kinderen en de ouders. Wat zijn wij ontzettend dankbaar, deze herinneringen van deze dag geven wij een heel mooi plekje in ons hart. Alles wat er werd verzorgd was zo lekker!! Ik kan iedereen jullie aanbevelen!! Heel veel liefs en zeker weten dat we elkaar nog gaan zien!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    17-01-2022 |

  • ""in het midden van de regenboog""

    10,0

    Na een net wat te koude en lange wandeling voor mijn zoon van 7, kwamen we uit bij deze lieve foodtruck en dito eigenaren. De beste poffertjes en alle extra's (aandacht, zeepbellen, een sterretje voor het nieuwe jaar) maakten ons warm van binnen. Alle kou en kilometers verdwenen als sneeuw voor de zon. Vol goede moed konden we verder en mijn zoon zei: "ik was net in het midden van de regenboog".

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    17-01-2022 |

  • "In de watten gelegd"

    10,0

    Enige tijd terug hebben Anita en Ruben mij en mijn collega's in de watten gelegd met hun foodtruck. Ze zijn ontzettend lief, super service gericht en maken er echt een feestje van met hun caravan, waarin ze poffertjes bakken, gluhwein maken en waar vanuit ze ook soep serveren. De kwaliteit van het eten is echt uitstekend en dan zorgen ze er ook nog voor dat alles er leuk en gezellig uitziet, met wat tafeltjes, planten en lampjes. Wij zijn razend enthousiast en zouden ze zeker aanraden of zelf nog eens vragen.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-12-2021 |

  • "Aanrader! "

    10,0

    Wat een leuke lunch!
    Fijne mensen, lekker eten en snelle communicatie. Ze denken mee in alle ideeën en geven goed advies. Erg positieve reacties van iedereen ontvangen.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-12-2021 |

  • "Meer dan alleen poffertjes"

    10,0

    Jullie verdienen de naam lovertjes ook echt. Waardevol zijn jullie. Dank. Soms zeggen woorden niet genoeg❤️

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-11-2021 |

  • "Poffertjes waar je blij van wordt"

    10,0

    Lekkere poffertjes met liefde bereid. Erg vriendelijke mensen met duidelijk hart voor hun vak. Zeer kindvriendelijk, met speciaal opstapje en bellenblaas machine.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    19-11-2021 |

  • "Toppertjes die lovertjes"

    10,0

    Elke keer weer genieten van de heerlijke poffertjes. En van de super vriendelijke service!!
    We kijken al weer uit naar de volgende keer dat we weer kunnen smullen!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-11-2021 |

  • "Super genoten!"

    10,0

    Super genoten van jullie poffertjes tijdens de Verwendagen van de therapeutische peutergroepen op Pinokkio!!
    Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking rondom deze bijzondere dagen! Hopelijk tot ziens

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-11-2021 |

  • "Een gezellig feestje"

    10,0

    Ze hebben er een leuk en gezellig feestje van gemaakt. Er hing een ontspannen sfeer en ze gaan leuk met de kinderen om. Ze zijn flexibel en willen zich aanpassen aan wat de doelgroep nodig heeft. Helemaal top! En de poffertjes en de toppings erop waren heerlijk!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-10-2021 |

  • "Heeeerlijke Poffertjes:"

    10,0

    Krokant van buiten en luchtig van binnen!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    21-10-2021 |

  • "Een feestje! "

    10,0

    Altijd feest als de poffertjeskraam bij ons in de wijk staat. Zulke lekkere poffertjes eet je nergens! En Anita en haar partner zijn altijd super vriendelijk en relaxed. Die poffertjes workshop is goud! Wat leuk, helemaal in stijl van de kraam en voor een hele nette prijs. Ik ben fan!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    03-08-2021 |

  • "Blijheid op n bordje!"

    10,0

    Enthousiast en vriendelijk serveren Anita en Ruben heerlijke blijheid op n bordje (en dat ze dan nog in hartjesvorm zijn is helemaal leuk). En met hun lekkere ijs en cappuccino is t feest compleet.
    Ps: zo lekker, ècht niet alleen voor kinderen hoor!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    03-08-2021 |

  • "Altijd een feest "

    10,0

    Het is altijd weer een feest als jullie in de wijk staan, echt super leuk

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    03-08-2021 |

  • "Super!"

    10,0

    De allerleukste én lekkerste poffertjestruck van het zuidelijk (en goed ook het noordelijk) halfrond. Ruben en Anita doen hun werk en workshop met zoveel enthousiasme, dat het altijd een feest is als ze er zijn!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-08-2021 |

  • "Vriendelijk"

    10,0

    Elke keer is het een feest.
    Super vriendelijk , en ook nog eens hele lekkere poffertjes!! Of lovertjes!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-08-2021 |

  • "Super goed "

    10,0

    Ons speciale schooluitje was helemaal geslaagd met jullie erbij. Jullie enthousiasme en heerlijke poffertjes waren echt top.
    Zeker een aanrader.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-06-2021 |

  • "Leuke dag met school"

    10,0

    Gister een geweldige dag gehad met jullie op het georganiseerde dagje vanuit school. Wat doen jullie dit leuk en wat een fantastische leuke mensen zijn jullie. Ga zo door en hopelijk tot snel

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-06-2021 |

  • "Geweldig!"

    10,0

    Heerlijke poffertjes en enthousiaste bakkers. Bedankt!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-06-2021 |

  • "Zeker een aanrader "

    10,0

    Tijdens een basisschool activiteit kennis mogen maken met deze super leuke mensen. De kinderen hebben genoten van het zelf poffertjes mogen maken en ze daarna lekker op mogen eten.

    Echt een aanrader!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-06-2021 |

  • "Super!!"

    10,0

    Echt een leuke dag gehad dankzij pofferdory!
    Lekker gegeten en erg leuke mensen!

    Echt een aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    03-06-2021 |

  • "Waanzinnig lekker en gezellig"

    10,0

    Kwaliteit is echt top, maar bovenal wordt de foodtruck gerund door heel gastvrije dames. Ook de chocolademelklollies bleken een groot succes.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-02-2021 |

  • "Heerlijk!"

    10,0

    Dit zijn echt de lekkerste poffertjes die ik in tijden heb gegeten! Ik heb er echt poffertjes lovertje geworden

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    30-08-2020 |

  • "De beste "

    10,0

    Heerlijke poffertjes met een goeie zweer en vriendelijke mensen

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    27-08-2020 |

  • "De lekkerste"

    10,0

    De beste service, super klantvriendelijk en poffertjes waar je U tegen zegt. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    27-08-2020 |

  • "De beste poffers tot nu toe!"

    10,0

    Ik heb gister heel de dag poffertjes gegeten, leuke hartjes vormen en bovendien heerlijk vers bereid! Ideaal voor op te warmen tijdens een frisse ochtend ❤️❤️

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    27-08-2020 |

  • "Heerlijk gegeten! "

    10,0

    De lekkerste poffertjes gegeten! En overheerlijk, Italiaans ijs. Een aanrader.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    29-07-2020 |

  • "Lovertjes# iloveit#"

    10,0

    Gewéldig, heerlijke poffertjes,in de vorm van n hartje,nog nóóit zo'n lekkere poffertjes gegeten,Anita en Jelle waren super vriendelijk,willen overal over meedenken.hebben onze schoolverlaters n toplunch bezorgd.met n muziekje,leuke ambiance,tafeltjes,vlaggetjes,welkomsbord,ijsje,alles is mogelijk.....te leuk!! Ik zeg dóen, ben fan!!!!!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-07-2020 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
POFFERTJES - SOEP - KOFFIE - WARME CHOCOMELK
10,0
Op basis van 107 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck