Menu

Supervlaai & ijs Bodegraven

Supervlaai & ijs Bodegraven

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Dat ie mooi is staat vast maar is deze Fleur de Lys nu uit 1920 óf 1990? niemand die het weet. Belangrijk vinden wij het ook niet echt want iedereen kan de aanwezigheid van onze sfeervolle wagen waarderen. We kunnen 8 smaken schepijs serveren en circa 50 verschillende vlaaien leveren. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Klant is (ijs)koning!

Gerechten

Uit onze lijst van 16 verschillende smaken kunt u er maximaal 8 kiezen voor ons bezoek aan uw feest. Wenst u de foodtruck in te zetten voor de aller lekkerste vlaaien van Houwensvlaai uit Son? Dán zijn er wel meer dan 50 soorten en variaties mogelijk!

Chef's specials

Een bakje ijs of liever een hoorntje? Eentje met nootjes of disco dip? Vanuit onze sfeervolle wagen serveren wij ijs van de hoogste kwaliteit voorzien van alle verplichte allergenen informatie en bereid volgens de HACCP norm en hygiëne code voor de ambachtelijke ijsbereider.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  400 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,60
 • Bedieningsregio:
  Bodegraven + 25 km
 • KvK nummer:
  57894957

Onze crew

Pet op en gaan met die banaan. Eva, Suzanne, Cees en Bianca komen goed beslagen ten ijs op uw feest of evenement.

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Supervlaai & ijs Bodegraven
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck